2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680271 بازدید | 28507 پست
مجموعه سخنرانی های مهندس فرامرز کوثری در مورد قانون جذب - قسمت پنجم چگونه قانون جذب را در زندگی خودمان عملیاتی و اجرایی کنیم؟ روش دوم: برای خودتان یک جعبه جادویی آرزوها درست کنید. یک جعبه یا چمدان کوچک یا صندوقچه شیک و باارزش درست کنید و روی آن بنویسید جعبه جادویی آرزوهای من. بعد این جعبه را از هر چه عکس و نوشته و یادگاری جالبی که در بریده روزنامه ها و مجلات پیدا می کنید پر کنید. مثلا فرض کنید آرزو دارید صاحب یک خانه بزرگ با حیاطی وسیع و چشم اندازی جالب شوید. تصویری از این خانه رویایی و آرمانی خود تهیه کنید و آن را چاپ کنید و داخل این جعبه آرزوها قرار دهید. می توانید زیر این تصویر بنویسید :"خانه رویایی من که حتما به آن خواهم رسید." تصویری از اتومبیلی که دوست دارید. لباس هایی که می پسندید. جاهایی که می خواهید ببینید. حتی تصویری از حساب بانکی رویایی تان با هر مقدار پولی که می خواهید در آن موجود باشد. می توانید گامی فراتر بروید و یک دفترچه حساب بانکی برای خودتان درست کنید و مبلغ مورد نظرتان را در آن بنویسید و داخل جعبه جادویی قرار دهید. همیشه با خود تکرار کنید که کاینات همیشه به این جعبه سرک می کشد و حتی اگر درآن بسته هم باشد تمام محتویات آن را به طور دائم و مستمر مد نظر قرار می دهد و برایتان در گوشه ای از جهان به واقعیت تبدیل می کند. شک نکنید که این جعبه جادویی ارتباط شما با کاینات است. هر چه بخواهید و آرزو کنید را کافی است در این جعبه قرار دهید. می توانید سفارشات درخواستی خود را روی کاغذی بنویسید و داخل جعبه بگذارید. حتی می توانید با این جعبه برای دیگران هم چیزهایی سفارش دهید. کاینات بدون هیچ شرط و قید و بندی تمام سفارشات موجود در جعبه را محقق خواهد ساخت. حتی در زندگی روزمره خود ، زمانی که به جعبه هم دسترسی ندارید ، مثلا وقتی داخل اتوبوس نشسته اید و یا در صف ترافیک منتظر مانده اید ، می توانید چشمانتان را ببندید و آرزویی را در دل بگردانید و آن را به طور ذهنی و تجسمی داخل این جعبه قرار دهید. خواهید دید که صرف داشتن چنین جعبه ای به شما انرژی و قدرتی شگرف و شگفت انگیز می بخشد. اگر این روش را به کار بگیرید خواهید دید که وجود فیزیکی یک جعبه جادویی باعث می شود که مقاومت نامریی ذهن وفکر شما در مقابل امکان پذیری قانون جذب به شدت کاهش می یابد و هر گاه که یکی از آرزوهای سفارشی موجود در جعبه به واقعیت می نشیند ، جادویی بودن این جعبه اسرار آمیز برای ذهن و فکر شما بیشتر آشکار می گردد. جعبه سحرآمیز آرزوهای شما می تواند همه چیز را در بر بگیرد. بنابراین در سفارش دادن و آرزو کردن اصلا محافظه کار نباشید و با دلی باز و جرات تمام اینکار را انجام دهید. انجام هیچ کاری برای کاینات غیر ممکن نیست. کاری نکنید که بعد از مدتی وقتی به سراغ جعبه آمدید و متوجه شدید که تمام سفارشات و آرزوهای ارسالی به جعبه تمام و کمال محقق شده اند ، حسرت بخورید که چرا سفارشات بیشتری را به این جعبه نفرستادید!!؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شالی جون بتامتازون لوسیون هستش که توداروخونه ها بقیمت1200تومن میفروشن.عزیزم توجه کن گفتم لوسیون نه قطره نبایدم هرشب بزنی . من ریختم تو تونیک لامینین که ازداروخونه گرفتم بودم وحسابی تکونش دادم تا حل شد.جمع میشه زیرمحلول .بایدتکون بدی تاحل بشه. ویک شب درمیون به سرت بزنی صبح روز بعدبشوری. قیمت لامینین24هزارتومنه و تی2سریتا18هزارو800تومن اصلنم حساس نیستم به اینکه چرا جلوی ریزش موهامو نگرفته.رویش دارم اما بخاطرریزش خفن. سرم خالی شده قبلاشبیه موی هندیابود. من خودم فکرمیکنم ازکلیه وکبدم باشه عزیزم.اخه پهلوم یه مدتیه دردمیکنه.دکترقرص عفونت کلیه داده. ک امروز تصمیم گرفتم با ابلیموی مخلوط بااب درمانش کنم.قرصا حالت تهوع بهم میداد 7روز استفاده کردم.دردش بهترشده اما خفیف مونده.تو نت گفته بود7هفته درمان میشه باابلیمو.
لیموجون مطلبت عالیه من درموردموضوعی که امام صادق ع)گفته بودن اینکارو انجام دادم دقیقا مث این جعبه. منتها توی جعبه کوچیک جواهرات. اتفاقا واسه هفته پیش هستش اینکارم.من یه کم مطلبتوکاملترمیکنم تابهتر نتیجه بگیری. از حدیث کسا هم استفاده کن.تو نت سرچ کنی پیدامیشه.یه نیت40روزه برای قراعتش بکن حضرت محمد تواین حدیث سوگند خورده که هرکس هرحاجت یا ...داشته باشه برآورده میشه.این حدیث روبنویس روی کاغذوهمراه اون چیزایی که دوسداری داخل جعبه بذار.همون عکس خونه ویا...... هر روزبه همین نیت ارزوهات وبا به زبون اوردنشون حدیث کسا رو بخون. حتی این آرزوت میتونه برطرف شدن مشکل تیروئیدت باشه یا رفع نامتوازن بودن اختلالات بدنیت که منجر به ریزش موهات شده. بعدش درمان ریزش موها یا مسائل دیگ رو پیش بگیر بادعا و جذب تاثیرداروهارو بیشترکن بنظرمن هیجان انگیز.استرسم دورمیکنه.نشاط زیادی به ادم میده.ناامیدیم دورمیکنه.
سلام ترانه جون، ممنون عزیزم که اینقدر کامل جواب دادی، منم مثل شما چند نقطه از سرم خالی شده، فکر میکنم ریزش سکه ایه، که دلایل متفاوتی میتونه داشته باشه، مثلا برای من به دلیل کورتیزول بالا احتمالا ایجاد شده، نازکی موهام و خالی و کم پشت شدنش به صورت پراکنده احتمالا به دلیل تخمدان پلی کیستیکه، من کاملا باهات موافقم عزیزم، نگرش ما به خودمونه که توی دید بقیه هم نسبت به ما تاثیر داره، قبول دارم که باید از ارزش و اهمیت این موضوع برای خودم کم کنم تا به موهام اجازه رشد بدم. ولی خوب سخته، واقعا آزار دهنده است، موی زیبا داشتن خیلی مهمه، مدام با خودم دارم صحبت میکنم و سعی میکنم آرامشم رو حفظ کنم، ولی سخته یه مقدار...
پری جون ایشالا هممون خوب و عالی جواب میگیریم. من فعلا تعداد روشهای درمان گیاهیمو افزایش دادم، یه 2 ماه دیگه تلاش میکنم ببینم چه نتیجه ای به دست میارم، اگه نشه به ماینوکسیدیل یا بتامتازون و اینا میرسم دیگه.
سلام پری جون، روغن شترمرغ از کجا تهیه کردی؟ مارکش چیه؟ آخه روغن شترمرغ اصلش خیلی نایابه، من شنیدم که خیلی خوبه اما یه بار از داروخونه گرفتم با روغن بادام زدم خیلی موهام ریخت به نظرم، ممنون میشم از روغنی که داری اطلاعات کامل بذاری و بگی چجوری استفاده اش میکنی
Mina orange جون مهمترین دلیلی که ریزش موهام کم شد، مکمل ها بودند، بعد از اون ماسک پیاز در اوایل برای من خیلی عالی بود. بچه های قدیم تاپیک هم از جوشونده بابونه و جنا برای قطع ریزش خیلی راضی بودن.
ترانه جون من 2 ماه ریجن دایت خوردم که خییییلی راضی بودم، زمانی که ازش استفاده میکردم ریزش موهام نصف الانم بود، بعد 2 ماه هیچ مکملی نخوردم، الان از well woman استفاده میکنم که از این هم خیلی راضیم. قبلا هم ازش استفاده میکردم. تفاوت ریجن دایت با well woman هم اینه که ریجن مخصوص مو ولی ول وومن کلا ویتامینهای موردنیاز بدن به صورت روزانه است، تو مایه های همون مولتی دیلی، ولی چون خییییلی کامله و برای تخمدان هام هم خوبه من دارم ازش استفاده میکنم
تران هجون یه کم تاپیک رو بالا پایین کنیم فکر کنم پیدا میکنیم، یا بگردیم توی اینترنت، احساس میکنم قبلا دیدم واسه ریزش سکه ای چی خوبه. ولی صفحه اول هم نوشته، معجون شنبلیله برای ریزش سکه ای عالیه، طبق دستورهای شیدی. من جمعه درست کردم تا آخر هفته میرسه و برای اولین بار ازش استفاده میکنم
کسی میدونه ریزش سکه ای چه دلایلی میتونه داشته باشه و اینکه چه درمانی براش بهتره؟ دوستانی که از عنصل استفاده کردن واسه ریزش سکه ای جواب خوبی گرفتن؟ و اینکه آب عنصل رو فقط به نقطه هایی که بصورت سکه ای خالی شده باید زد یا به کل کف سر؟