2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680084 بازدید | 28507 پست
سودای راد عزیزم. مرسی. منم دقیقا مثل فرشته شدم موهام کم شده بو تقریبا 2 یا سه سال که اونم دقیقا از وقتی که دکتر پوست واسه جوشام قرص ضد بارداری داد. همش موهام داشت کم میشد بهش میگفتم میگفت ربطی نداره. تا اینکه قرصامو گذاشتم کنار موهام یوهو کم شد اما نه اونقدرا تقریبا یکسالو نیم بعد از قطع قرصا در عرض 1 ماه موهام افتضاح شد. نفهمیدم چرا؟ چی شد؟ شما از فیتو بیشتر از ایوروشه و شون راضی بودی؟ ضد ریزشه؟ منظورم اینکه از این دو تا بیشتر چربیو میگرفت ؟ ریزشو کم میکرد؟ یا حجیم تر میکرد؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بعد قطع قرص ها و قطع مصرف ماینوکسیدیل که تقریبا با هم بود، چند ماه بعدش ریزش شدید و مداوم گرفتم!! آخه آدم به این دکترای بی انصاف و بی وجدان چی بگه؟؟!! چقدر الکی قرص های بیخود خوردم!!! ببین ساحل جون من چندین ساله از فیتو استفاده میکنم، به نظرم شامپوی خوبی میومد، هنوزم به نظرم عالیه،ولی مشکلم باهاش این بود که موهام رو تمیز نمیکرد! یهو چربی سرم زیاد شد و گاهی پوسته ریزی داشتم از 2 3 ماه پیش، این دیگه تمیز نمیکرد، دنبال کاهش چربی سر بودم که کامرون جون شامپو شون رو معرفی کرد. من از چند محصول فیتو استفاده کردم، ولی این ها شامپوهای دائم من بودند، یکی ضدریزش و یکی تقویت کننده فیتو! من اصلا از شامپوی موی چرب فیتو استفاده نکردم که بدونم حجم میده یانه! یا اینکه چجوری تمیز میکنه. ولی ضدریزش فیتو خیلی از ضدریزش ایوروشه بهتر بود! به نظر من البته!!! قیمت فیتو هم یه کم بالاست. 60 هزار تومن.
سلام بچه ها من اصلا حالم خوب نیست چند روزه همش دارم گریه میکنم برای وضعی که برای موهام پیش اومده. هفته دیگه هم یک امتحان سرنوشت ساز دارم که نمیتونم تمرکز کنم روش. خیر سرم میخواستم سال دیگه باردار بشم. اما مطمئنم اگه بیام ایران برای دکتر رفتن فیناستراید و ماینوکسیدیل رو حتما بهم میدن و می گن باید طولانی استفاده کنم.که قطع اینها هم کلی عوارض داره.با این وضع باید دور بچه دار شدن رو هم خط بکشم الان تقریبا ۱۰ روزه قرص یاز بهم داده گفت شبیه سیپروترون است شاید ریزشت رو قطع کنه؟ کسی تا حالا خورده این یاز رو؟ راستی سودای راد جان اون موقع که ماینوکسیدیل میزدی موهات نمیریخت؟ رویش هم داشتی؟ ضد ریزش فیتو چطور بود؟ ریزشت رو قطع کرد؟ رویش داد؟
خدایا من رو در دیار غربت دریاب....
فرشته جون اون گریه و استرس برات بدترین کاره! اگه واقعا میخوای موهای خوبی داشته باشی باید آرامش خودتو حفظ کنی، باید انرژی مثبت بدی عزیزم... باور کن اینکه غصه بخوری هیچ فایده ای نداره فقط اوضاع رو واست خراب تر میکنه... آروم باش.. به خدا توکل کن و امیدوار باش..ایشالا همه چیر عالی پیش میره.. مطمئن باش. اول که از ماینوکسیدیل استفاده کردم، یه 2 3 ماهی ریخت بعد خوب شد، من فکر کنم 3 4 سال استفاده کردم، ولی قطع که کردم بیچاره شدم از ریزش..جلوی سرم که خالی شده از عوارض همون کوفتیه!! ولی آره موقعی که استفاده میکردم رویش داشتم. فیتو ضد ریزشش خوبه ولی راستش به نظر من رویش نمیده، ریزشم رو قطع میکرد ولی رویش نمیداد! من از این روش ها هم که استفاده میکنم هیچ کدوم تا حالا بهم رویش ندادن، فقط ریزشم کم شده، از هفته بعد روغن ها رو وارد میکنم امیدوارم اونا رویش بدن!!
سودایی پیاز تنها واسه ریزش میزنم من آیا به تنهایی خوبه؟ چون از سیر میترسم، واسه قطع ریزش چه راهی گیاهی رو رفتی؟
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
سارا جون پیاز تنها هم خیلی خوبه! من خودم از پیاز و فلفل استفاده میکنم. ازش خیلی هم راضی ام. شنبلیله هم به خیلی ها خوب جواب داده بود. از همه مهمتر حنا است، اون عالیه حتما از حنا و مخلفاتش استفاده کن. عزیزم من چون تازه شروع کردم، از روش های صفحه اول فقط آب پیاز و فلفل رو استفاده میکنم و روغن حنا میزنم، ولی کم کم برنامه امو اضافه میکنم. مثلا از هفته بعد از روغن املا میخوام استفاده کنم، 1 2 هفته بعدش روغن های ترکیبی هم استفاده میکنم.
سلام یه تایپیکی هست نوقسمت خدمات پزشک وبهداشتی یه کاربری به نام یاس درموردتجربه خودش درموردریزش موگفته ایشون میگن 5ساله شامپو نزدن فقط بااب موهاشونو شستن اصلا ربزش موندارن خیلی ازخانمای سایت دارن این روشوامتحان می کنن
باخداباش پادشاهی کن بی خداباش هرچه خواهی کن
دوستان عزیز سلام به روی ماهتون رفتم عطار نژاد روغن مار بگیرم نداشت. بهم روغن پیاز عنصل داد میشه بگین جحوری استفاده کنم؟ ریشه؟ساقه؟چ مدت؟ من حنا نمیتونم استفاده کنم موهام سفید داره ورنگ میکنم.حنا بذارم رنگ نمیگیره و سفیدام مث زنگ زده میشه.بجاش چیکار کنم؟ لطغا راهنمائیم کنید.
اگر با دیگرانش بود میلی................چرا ظرف مرا بشکست لیلی.................
مرسی دوستان خیلی تاپیک مفیدی هست.... میشه روغن زیتون و قطره رزماری رو قاطی کنم بزنم به مو؟ یکم داغ کنم؟ چقدر بزارم؟ هرکی میدونه لطف کنه جواب بده...مچکرم
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
حنا خیلی خوبه...من پرپشتی موهامو مدیون حنا هستم که تو مجردی میزدم ولی بعد عید نمیدونم چی شد موهام بطور چشمگیر شروع ب ریزش کرد الان کنجد میخورم داره درمیاد....
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
دوستانی که تازه اومدن صفحه اول رو خوب و با دقت بخونید. همه چی رو دقیق نوشته حتی تجربه بچه هایی که موفق شدن و رویش مو داشتن برنامه خودشون رو اونجا گذاشتن. اول اون صفحه رو با دقت بخونید
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
2810