2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680114 بازدید | 28507 پست
راستش من همه آزمایشات رو ندادم، ولی ویتامین دی پایین دارم، کم خونی دارم، تخمدان پلی کیستیک دارم، خانواده مادری کم مو دارم!!!! دیگه کلکسیون ام کامله برای اینکه موهام حالش خراب بشه!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من به مامانم گفتم خیلی شامپو نمی زنن گف مگه می شه می گف این کارتون خوابا موهاشون مجعد و فرفری که زیاد نشون می ده اگه شونه کنن کم پشته می گف زمان قدیم هم کسایی که شامپو نمی زدن موهاشون همه یا شپش داشت یا رشک منم اصلا جرات نمی کنم این روشو امتحان کنم همینجوری اگه موهام چرب شه و حموم دیر شه ریزشم زیاد می شه
سودای راد جونم واسه تخمدانت چیکار میکنی؟تنبیلش؟ دارو شیمیایی؟ راستی هیچ قرص هورمونی نمیخوری؟ منم میگم شامپو نمیشه نزد اما شامپونو با چایی سبز و بابونه رقیق کنید. من میخوام صابون محلی پیچ رو امتحان کنم اگه اوکی بود انشالا میام حتما میگم بهتون. شون رو هم با پیشنهاد سودا و دوستان بگیرم
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
سلام سودای راد عزیز من همه ازمایشات رو دادم چه وقتی که تو ایران بودم چه الان. اتفاقا امروز منشی دکتر بهم زنگ زد گفت جواب ازمایشات نرماله و دکتر نمیتونه برات کاری بکنه. سه ماه پیش حدود یک ماه ماینوکسیدیل زدم ریزشم خیلی بیشتر شد ترسیدم قطع کردم حالا با خودم فکر میکنم نکنه مشکلم ارثی باشه و نباید قطعش میکردم. مادرم بعد از اینکه خواهرم رو بدنیا اورد موهای سرش ریخت و دیگه در نیومد. البته بیشتر شوکه شده بود چون تو خونه زایمان کرد.نمیدونم بخدا.منم از اول پلی کیستیک بودم اما همیشه ازمایشاتم نرمال بوده. و ریزش مو نداشتم. نمیدونم چرا حالا که اومدم غربت این جوری شدم.همش با خودم فکر میکنم یعنی ژنم الان فعال شده یا اگه هورمون هام بهم ریخته چرا ازمایشام نشون نمیده..البته استرس هم زیاد دارم.و استرس مو هم من رو از خیلی کارام عقب انداخته. اینجا یعنی تو امریکا کلن مارک ایو روشه نیست . اما فیتو هست. راستی این قرص ریجن دایت رو خواستم از سایت اصلیش آن لاین بخرم اسمش ریجن فرته بود. گفتم اول ازتون بپرسم مشخصاتش رو؟
خدایا من رو در دیار غربت دریاب....
فرشته شامپو فیتو هم خیلی خوبه. آروم باش. اینجوری بدتر میشه. خدا رو شکر هورمونات نرمالن. حالا یه مکمل تهیه کن و با پیاده روی آروم شو و ماسک بزن رو سرت. آب پیاز . زرده و پودر نخود. اگه هست ائنجا حنا و به خدا توکل کن هیچ تلای بینتیجه نمیمونه.
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
بچه ها میشه یه عکس از مشخصات شرکت و ترکیبات ریجن دایت رو بزارین. این لینک قرص ریجن فرته هست با ترکیباتش.اگه مثل هم هستند سفارش بدم آن لاین http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=it&u=http://www.rigenforte.com/&prev=search
خدایا من رو در دیار غربت دریاب....
عزیزم ممکنه تغییر شرایطی که داشتی باعث این مشکل باشه،ریزش ژنی که یه مزتبه فعال نمیشه، خانواده مادری من (مامان، خاله، دایی) موهای کمی دارند، ولی این دلیل نمیشه که موهای شما یه دفعه به میزان زیاد ریزش پیدا کنه تغییر محیط، استرس زیاد، تغذیه ، ... این ها و خیلی عوامل دیگه ممکنه باعث ریزشت باشن. اگه مشکل توی آزماشات نبوده به نظرم شروع کن روی آرامشت کار کن. اینقدر به موهات فکر نکن، ایشالا حتما درست میشه
ساحل جون من تا 1 سال و خرده ای پیش به مدت 3 4 سال مدام قرص های هورمونی میخوردم، سیپروترون، یاسمین، دیان،... و ماینوکسیدیل استفاده میکردم. ولی همه رو قطع کردم!!! همون قطع کردن باعث شد موهام افتضاح بشه و ریزش شدید پیدا کنه، که خداروشکر الان حل شده. از چند ماه پیش رفتم کلینیک طب سنتی، چون بعد قطع قرص هام جوش هام زیاد شده بود، موهام میریخت، رفتم پیش شیربیگی. اونم بهم ویتاگنوس داده، که من از چند نفر شنیدم کیست سینه رو زیاد میکنه، ! حالا یه وقت جدید از کلینیک زنان طب سنتی گرفتم، ماه بعد برم ببینم این چه جوری میشه! ما هم که هزار تا راه رو امتحان کردیم اینم روش!
ساحل جون من از آب پیاز استفاده کردم که راضی بودم، شنبلبه رو 2 3 بار استفاده کردم موهام وحشتناک ریخت، دیگه استفاده نکردم، البته این مربوط به وقتی میشه که ریزش شدید داشتم!! حالا دوباره امتحان میکنم ببین چی میشه! کامرون هم سر چرب داشت فکر کنم! ببین اون از چه چیزایی استفاده میکنه
2810