|
مشاهده متن کامل بحث +
1680078 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
هما جون از حنای بی رنگ میتونی استفاده کنی، ولی فکر کنم خاصیت حنای رنگ دار رو نداشته باشه. روغن عنصل هم نمی دونم راستش! زنگ بزن از خود عطارنژاد بپرس. شماره اشو نداری بهت بدم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رفتم پیش یه دکتر سنتی بمن عرق پونه و رازیانه و معجون زنان داد گفت باسرکه سیب مخلوط کن روزی سه بار بخور و روزی یکبار دم کرده سبوس برنج کسی هست بدونه اینها چه خواصی دارن اخه ریزش موی من ارثی نیست و به خاطر مشگل کبد و گرمی بدنمه؟/؟
فولیکول مو : بخشی از پوست که بی نهایت نسبت به محیط اطراف خود حساس است. این حساسیت می تواند نسبت به : نور خورشید، الودگی، داروهای خاص و استرس بوجود آید. ریزش موی پراکنده، دوره ای و فصلی : این نوع ریزش مو اکثراً در خانم ها دیده می شود و تحت تأثیرات مزمن مثل استرس، شوک عصبی، کاهش وزن، اختلالات هورمونی، تغذیه ای، آسیب های خارجی (رنگ، مش، فر، سشوار و غیره) و مصرف بعضی داروها ایجاد می شود. ریزش موی مزمن : ریزش مزمن مو در مردان شایع تر از زنان است و با افزایش سن بیشتر می شود. تشخیص آن با بروز طاسی در ناحیه گیجگاهی (آقایان) و نازک شدن مو در بالا و وسط سر (زنان) به راحتی امکان پذیر است. در کف سر تقریباً 100 تا 150 هزار تار مو وجود دارد. روزانه 30 تا 100 تار مو به طور طبیعی می ریزد، بیش از این مقدار غیر طبیعی است و ریزش محسوب می گردد.
دکتر بمن گفت یکی از علل ریزش افزایش هورمون مردانه در بدنه و این عرقیجات رو داد بهم و گفت بخور که میزان هورمون مردانه بدنت کم بشه و در نتیجه ریزش کمتر بشه
سجاد من تا جایی که می دونم این عرقیاتی که داده واسه مشکل زنانه! برای کبد باید عرق شاهتره و کاسنی بخوری. انواع میوه جات، سبزیجات، بخصوص کاهو و هویج و خیار، روغن زیتون، انار و شاتوت که اثر معجزه آسایی روی کبد دارند. آلو، تمشک، بذرهای ملین مثل خاکشیر و ترنجبین، ... اینا باید بخوری
سلام دوستان کامرون جون میزان پرولاکتین من 440 بوده و پروژسترون 1.37 و تستسترون 0.40 و فری تستسترون 2.11 .هنوز پیش دکترم نرفتم ولی خیلی علاقمندم زودتر بدونم چه خبره تو این بدن من.لطفا اگه پست منو دیدید راهنماییم کنید. ممنونم
مرسی شالی جان.... من زیتون و رزماری رو جدا جدا استفاده میکردم دیروز قاطی کردم خیلی خوب بود...من دوست دارم همیشه سرم گرم باشه یکم سرد بشه مریض میشم... شامپو کلییر استفاده میکنم برای موی چرب خیلی سر مو خنک میکنه...فکرکنم همون خنثی کننده خوبی باشه
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
منم شامپو شون رو گرفتم اما روز اول که حموم بودم نه روز دومم نه صبح روز سوم هم موهام چربه هم سرم می خاره یعنی این شامپو برام خوب نبوده؟؟ کامرون جون چیکار کنم؟؟
سلام سلام سلام به همه دوستای گلم. انشالا همه خوبین. یه خبر خوش و امیدوار کننده واستون دارم. یادتونه گفتم یکی از بچه های تایپیک یه خانم بسیار محترم و باحال هستش که پنجاه سالشونه و چند سال موهاش ریخته بوده و خالی؟ دیشب عکس قبلو بعد درمانشو داد فکم چسبید به زمین. برنامشم داد و گفت بهمتون بگم ایشون که 50 سالشه ببینید چقدر با اراده دنبال کرده و نتیجه گرفته. پس نااااامیدی ممنوع. انشالا فردا عکسا و برنامشو واستون حتمااا میزارم
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
و اما یه خواهش من شامپو ضد ریزش فیتو رو اینجا گیر نیورمدم و همینطور ضد چربیه شون رو. کسی میتونه واسم بخره و بفرسته و منم براش کارت ب کارت کنم؟ ممنون میشم
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم