2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680201 بازدید | 28507 پست
سلااااااااااااااام. لیمو جان این قرص که میخواب بخوری چیه؟ روغنا رو بزن بابا همه موچربا زدن. یعنی از سال 91 شروع به درمان کردی و ماسکا رو زدی موهات تغییری نکردن؟ واسه تنبلی چی میخوری؟ رازیانه و بومادران استفاده کن. و پیاده روی روزانه. قرصای ضد افسردگی هم ریزش میاره اما برگشت پذیرند.
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساحل جان سرچ کن قرص بدی نیس جرات روغن زدن ندارم سال 91 فقط 40 روزشو حنا گذاشتم بعد اون هیچی من احساس می کنم هر چی بیشتر سرمو ماساژ می دم ریشم بیشتر می شه بیخیالش شدم ساحل جان مامی ایلین همه روشا رو رف ولی نتیجه نگرف منم ترسیدم
هر مکملی رو باید سه ماه بخوری من الان یکماهه سیستین خوردم سه ماه میخوام بخورم. ریجنم داره تموم میشه اینجا هم نیست که بخرم
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
2810