2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680234 بازدید | 28507 پست
بچه ها سلام من یک کاری کردم برای موهام خیلی وقت پیش موهام ریزش گرفته بود من هم اومدم از عبارت تاکیدی استفاده کردم با خودم گفتم من موهایی دارم سالم با ریشه های قوی از اون موقع به بعد اگر استرس هم داشته باشم موهام نمیریزه بزنم به تخته این یه جور تلقینه سرتون رو ماساژ بدین خیلی خوبه ریلکس ریلکس میشین حالا من ریزش موهام کم شده خدا رو شکر هزار مرتبه حالا دوست دارم موهام در بیاد باید چیکار کنم راستی جوانه گندم هم میخورم طبعم هم گرم هست ؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساحل جون من موهام چربه وارثی کم پشت هم هست ریزشم دارم فعلا دارم حناو شنبلیله واین چیزارو میزنم هنوز روغن نزدم تقریبا از مرداد ماه شروع کردم اون روشم من الان 12 روز شامپو نزدم فقط هفته ای یه بار گل سرشور میزنم چربی موهام روبگیره فعلا ادامه میدم ببینم چی میشه
بچه ها من خودم مشکل موهای چرب داشتم، یعنی یه روز در میون میرفتم حموم موهام 2 بار گاهی حتی 3 بار میشستم! اینباز از شون استفاده کردم، همون شامپویی که کامرون معرفی کرد، با یک بار استفاده موهام عالی تمیز شد! امیدوارم همیشه همینجوری تمیز کنه. من خیلی تمایل ندارم روش بدون شامپو رو استفاده کنم!
بچه ها من ریزش شدید داشتم، یعنی شاید بیشتر از 200 تا در روز!! خیییلی زیاد بود. ولی الان خداروشکر کنترل شد! من فکر میکنم این عوامل بیشترین تاثیر رو در کم کردن ریزش من داشته: 1. تغذیه ام رو درست کردم. من هر روز از میوه و آبمیوه های تازه استفاده میکنم، هر روز جوانه گندم میخورم، شیرینی و شکلات نمیخورم. 2. قرص ریجن دایت، من امروز 25 امین شو خوردم، واقعا ازش راضی بودم. 3. ورزش، روزی نیم ساعت یا میرم پیاده روی یا اگه هوا خیلی سرد باشه تردمیل میزنم.
سارا جون من از ول وومن استفاده میکردم، ازش خیلی راضی بودم. ولی قبلا هم گفتم، ول وومن ویتامین های مورد نیاز بدنت رو توی یک روز تامین میکنه، ولی ریجن دایت اختصاصا مربوط به پوست و مو است! یعنی وقتی مشکل مو دارین شاید بهتر باشه اول از ریجن دایت شروع کنین دوره های بعدی ول وومن استفاده کنین.
مامان سلما و فرحان! مشکل منم بوی بعد از پیاز و فلفله! یجوریه! انگار دیگه هیچ وقت پاک نمیشه از سرت! بعد هر بار میرم حموم، یا عرق که میکنم موهام خیس میشه! بوهاش دوباره در میاد!!!!! این موضوع خییییییییلی بده! ولی خوب به خاصیتش فکر کن و ازش استفاده کن
بهار جون برای رویش باید از روغن ها استفاده کنی، روغن ترکیبی، آملا،... صفجه اول روغن های ترکیبی برای سرهای معمولیه! ولی اگه سرت خیلی چرب و داغه از برنامه کامرون جون استفاده کن. صفحه 723 فکر کنم! یا یکی دو صفحه قبل و بعدش. ایشالا موهات رویش داشته باش زیااااادو منم ریزشم کم شده ولی هنوز رویش نداشتم.
(جامی من از آب پیاز و فلفل قرمز استفاده کردم، معمولا هفته ای یه بار انجام میدم. اون زمانی که ریزش موهام شدید بود وقتی از آب پباز استفاده میکردم، کمی کم میکرد.) یعنی فقط برای جلوگیری از ریزش مو استفاد میشه ؟ به درد رویش مو و بازیابی مو به حالت اولش نمیخوره ؟ تو سایت های خارجی و یوتیوب که خیلی از پیاز برای پرپشت شدن مو تعریف کردند
2810