2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680230 بازدید | 28507 پست
من تازه درمان رو شروع کردم، نمیدونم واقعا! شاید در دراز مدت تاثیرات رویشی هم داشته باشه! که امیدوارم همینطور باشه. به هر حال ماسک مطمئن و خوبیه. امتحان کن ایشالا نتایج خوبی میگیری.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من هفته ای یک الی 2بار قرص امگا3 می خورم (بعد از یه غذای چرب)وخیلیییی راضیم .ریزش موهامو خیلی کم کرد .ماهه قبلم قرص مخمر top livure خوردم از اونم خیلی راضی بودم قیمتشم فقط 15 تومنه .من 3ماه ریجن دایت خوردم ولی از مخمر بیشتر راضی بودم
کاتیون جان مخمر چاق نمیکنه؟ توش ویتامین ب داره؟
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
بچه ها الان دکتر نخعی شبکه 7 می گفت ریزش مویی که بدنبال رزیم غذایی اتفاق میفته دیگه موها برنمی گردن .من دقیقا بعد از ماه رمضون ریزش مو گرفتم یعنی برنمیگرده دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میگفت فولیکولا آسیب می بینن .چکار کنم حالم خیلی بد شد
فولیکول مو فقط در صورت اسکار بودن از بین رفته یعنی جای زخم بخیه و شکستگی. در غیر اینصورت فولیکول هست تا آخر عمر هم تعدادشون ثابت هست فقط بر اثر عوامل داخلی و خارجی ضعیف میشن که تغذیه و مکمل و ماسک و ماساژ احیاشون میکنه
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
ساحل جان پس این نخعی چی میگه !!!!!3ساله بعد از ماه رمضانا ریزشم زیاد میشه .چون نمی تونم چیزی بخورم .فقط افطار میخوردم اونم نون و پنیر و میوه فقط .خاک تو سرم چکار کردم با خودم .می گفت اگه برنجو کلا قطع کنید ریزش می گیرید ودیگه برنمیگرده !!!!!پس این خارجیا که اصلا برنج نمی خورن باید همشون کچل باشن
کتایون به نظر من بزن سیر و پیازو چون ما سیر خالی نمیزنیم که آب پیازم به اون صورت نمیسوزونه ترکیب 1 پیازو دو حبه سیرو بزن خوبه من یه عالمه خورده مو دارم ولی جدیدا ریزشم زیاد شده راستی کتایون اینسری رفتم پیش شیربیگی یه چیزی بهم گفت گفت ترکیب 1 ق م حنا نصف ق م وسمه 1 ق غ خوری روغن زیتون و سیاهدونه(یه روز این یه روز اون)و یه زرده تخم مرغ حالا به نسبت موت همین تعدادو بیشتر کن این ماسکو هر شب یا هر روز 4 ساعت بزار رو سرت گفت خیلی ماسکه خوبیه
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
مرسی سودا جان .آره واقعا همشون بی سوادن .2ماه پیش رفتم دکتر بهم گفت ریزشت ارثیه اصلا حوصله نداشت آزمایشامو بخونه آز هورمونو که اصلا نگاه نکرد .من ذخیره ی آهنم 16 بود بهش گفتم ممکنه برای کمبود آهنم باشه گفت یک کمش بیشتر ارثیه بعدم طبق معمول ماینو برام نوشت با یه قرص هورمونی منم هیچ کدومو انجام ندادم . 2ماه قرص آهن خوردم با قرصای تقویتی .الان خدارو صد هزار مرتبه شکر خیلی بهتر شدم
کتایون جون خداروشکر کن که ماینوکسیدیل رو استفاده نکردی!! من که 2 3 یال الکی و بی دلیل استفاده کردم! به خاطر همین بی مسئولیتی و بی اخلاقی دکترم!! اینکه الان موهام خالی شده، اینکه فرقم باز شده همه به خاطر قطع اون ماینوکسیدیل بیخود بود!!!
2810