2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680242 بازدید | 28507 پست
شادونه جان اتفاقا اتفاقا یه بار اتفاقی با تاپیک "نامه به فرشته ها" اشنا شدم یه لحظه تصمیم گرفتم نامه بدم به فرشته ها و امضامم عوض کردم و خلاصه ازین امیدواری های الکی ... ولی بگو یه ذره دلم آروم گرفت یا تغییری ایجاد شد ... این انرژی های مثبت هم مثل برآورده شدن دعاها برای یه عده خاصه ... برای من تا بوده و بوده "نشد و نمیشه" بوده ... میخوام از در حمام برم تو میگم من میدونم امروز موهام دیگه نمیریزه ... کلی انرژی میدم و میرم تو ... ولی وقتی کف دستام پر مو میشه چه جوری امیدوار باشم و انرژی مثبت بگیرم ؟؟ وقتی دکترا همشون دنبال پولن و نمیتونم بهش اعتماد کنم نمیتونم به خودم الکی بگم که نه ! درمانت رو ادامه بده خوب میشی ... خیلی وضع روحیم داغونه ... شاید هرکی با این روند سریع، خالی شدن سرش رو میدید همین حال و روز منو داشت
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
کمرون داغونم داغوووون ستاره بی حسی پوست سرو نهایت بی حس کنه سوزن آمپول میره تا مغزت و میاد بیرون ستاره فایده داشت خوردی این قرصارو؟ تو آزمایش من پرولاکتینم بود اتفاقا از رنج نرمالش هم بالاتر بود ... نمیدونم اینم موثره یا نه ؟ دکتر گفت دلیلش شیردهیه که دوسال پیش داشتی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها ممنون از این تاپیک مفیدی که گذاشتید اما تعداد صفحات خیلی زیاده من یه دختر کوچولو دارم نمیتونم همه رو بخونم شرمنده چند تا سوال اشتم ممنون میشم اگه زحمتی نیست به من توضیح بدبد روش صحیح معجون شنبلیله با نارگیل رو بگید . و طرز استفاده اب پیاز یعنی ابشو بگیریم بمالیم روی سر یا پیاز رو میکس کنیم بجوشونیم من نفهمیدم ؟ شرمنده ببخشید . من موهام خیلی چرب و نازک و نرمه این روغنا موهامو چربتر نمیکنه ؟؟؟
ستاره تخم کدو خام رو کی بخورم ؟ چهقدر بخورم ؟ فرقی نمیکنه ؟ کمرون برا هورمون مردونه ماسک نداریم ؟ یه ماسک تس تس بود اون برا همین هورمون مردونه بود ؟
کمرون اتفاقا پرولاکتین منم از رِنج آزمایشگاهی بیشتر بود ولی دکتره اصلا بهش اشاره ای نکرد و تعجب هم نکرد و حتی نگفت آهان! بیا مشکلت اینه !! درحالیکه خیلی بالا بود ! ازش پرسیدم چرا بالاست ؟ گفت برای شیردهیه عهد بوقته !! مهم نیست!
رستگار جون این هرمون بالا بره نابارداری میاره باعث ریزش میشه زمان شیر دهی هم بالا میره ولی با یک پزشک صحبت کن ماسک پیاز برای بالا بودن هرمونهای مردانه خوبه چای سبز هم عالیه این رو نفهمیوم (تس تس) یه ماسک تس تس بود اون برا همین هورمون مردونه بود ؟
یه ماسکی بود یاسمن دستورشو گفت اسمش تستسترون بود من خلاصه ش کردم گذاشتم تس تس ریشه شیرین بیان +پودر خردل+پودر تخم شنبلیله+قهوه اون برای همین هورمون مردونه بود نه ؟
کامرون جان عزیزم به نظرت بعد از سه هفته درمان گیاهی، جلز و ولز، دون دون های سیاه، زبر شدن و گاهی خارش پوست سر، نشانه رویش موهای جدید می تونه باشه؟ اگر اینها علائم رویش مجدد هستش خواهشا بهم بگو چون ما امیدواریم همین باشه و درمان رو به همین روال ادامه بدیم. ممنون
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
سلام بچه ها شیوا جان : بهتره آب پیاز قرمزو که رنده کردی با پننبه بزنی روی پوست سرت 20 دقیقه برای کسایی که خیلی میترسن میتونن بجوشونن معجون شنبلیله و نارگیل = 2 فنجون روغن نارگیل روی گاز بزاریم قل اول که خورد خاموش کنیم......2 ق حنا توش بریزیم بزاریم خنک بشه بعد که خنک شد 2 ق سیاهدانه و 2 ق تخم شنبلیله بریزید توش 5 روز ظرفشو توی افتاب بزاریم..........هفته ای 1 بار ...........(کنترل ریزش) این معجون شنبلیله ,راهیه که خود هندیا وقتی ریزش میگیرند استفاده میکنند فرمول باستانیشونه که حتی برای شوره و وقتی تیکه ای یا کلی سر خالی میشه استفاده میشه بهترین روش استفاده اینه که روغن رو صاف کنی یه شب در هفته باهاش بخوابی برای شروع بهتره ماسک حنا و پیاز استفاده کنی ریزشش کم شه ------------ تخم کدو خشکبار فروشا دارن -------------- چای نعنا : آب بزار جوش بیاد نعنای خشک یا تازه رو تو لیوان خرد کن بریز بعد مثل زعفرون آب داغ بریز روش سر بزار دم کنه . روش 2 : مخلوط نعنا و چای سبز = دم کنید روش 3 : مواد لازم: آپلود عکس روش نگهداری و دم کردن چای سبز : چای سبز-برای تازه و معطر ماندن چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید. برای هر نفر ۱ قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق، ۱ لیوان آب داغ با دمای ۸۰ تا ۸۵ درجه به آن اضافه کرده و درب قوری را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه بگذارید. سپس آن را بنوشید. چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد. جالب است بدانیم تحقیقات دانشمندان در ترکیه نشان می ‌دهد، نوشیدن چای نعناع به کنترل رشد غیرطبیعی مو در زنان کمک می ‌کند. به گفته این محققان، مصرف چای نعناع موجب کاهش هورمون مردانه تستوسترون آزاد یا فعال در خون شده و چند هورمون زنانه را در بدن افزایش می‌ دهد. نوشیدن دو بار در روز چای نعناع، سطح هورمون‌های مردانه را که موجب رویش موی زائد و غیرطبیعی روی شکم، سینه و صورت زنان می ‌‌شود، کاهش می ‌دهد. به اعتقاد پژوهشگران ترکیه، نعناع متابولیسم هورمون‌هایی مانند تستوسترون را تحت تأثیر قرار داده و یا به طور مستقیم بر هورمون مردانه اثر می ‌گذارد.
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
برای اینکه تو صفحه اول چیزی رو پیدا کنید بهتون هم گفتم برید صفحه اول دکمه Ctrl + F را بزنید و کلمه فارسی رو سرچ کنید تا هرچی میخواید مثل انواع ماسک و روغن رو پیدا کنید.
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
یاسی جون لطفا جواب من رو هم میدی عزیزم اون دون دونی های سیاه چی بودند؟ آغاز رویش مجدد هستند؟ یا خواهرم به یه چیزی حساسیت داره و باید موارد درمان رو تغییر بده؟
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
نه فدات بشم چرا ناراحت بشم رستگار جان. بخدا از این غصه خوردم که احساس کردم خیلی ناراحتی یاد خودم افتادم که مدت زمان طولانی همینطوری بودم و هر کاری می خواستم انجام بدم نمیشد ولی وقتی به توصیه خواهر و دوستام تصمیم گرفتم که نیمه پر لیوان رو ببینم حسم خیلی بهتر شد. امیدوارم حست خوب بشه موهات دربیاد جسم و روحت هم همیشه سالم باشه. آفرین بر تو همه خوبیها و انرژی های پاک ومثبت دنیا نثار تو باد
2810