2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680201 بازدید | 28507 پست
ستاره جون ....ایکاش اگه تونستی عوارض مزوتراپی رو هم بپرسی....چون دکتر باریک بین به منم گفت مزوتراپی کنم ...ولی دیگه پیداش نمی کنم بهش بگم که آیا عوارضی داره یانه ...اخه یک سری ها می گن ریزش موهامون بیشتر شده...یکی می گه به سلول های بنیادی آسیب می رسونه .....گیج شدم .....موفق باشی عزیزم
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من سال 85 بخاطر تجویز دکتر غدد بمدت چهار سال قرص سیپروترون کامپاند و استات خوردم که همش حس ی کردم موهام داره کم میشه و شد. الان دو سه ساله قطع کردم موهام خیلی کم شده. مخصوصا جلوش. تیروییدم کم کارهست اما تحت درمانم و کنترل شدست. آزمایش هورمونی کامل دادم فقط کمی پروژسترونم بالاست. متخصص غدد گفت چیز مهمی نیست اما میتونی واسه موهات فیناستراید بخوری که با توجه به عوارصش نمیخوام.شامپوم ایوروشه است. انواع مکمل ها رو هم زیر نظر پزشک میخورم/مثل زینک و ب کمپلکس و سی و ...که هر سه ماه مکمل هامو عوض میکنه. و قرص اسپیرو نولاکتون. ریزشم کم شده برای رویش چیکار کنم؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
کسی نیست کمکم کنه؟ همیشه منتظرم وهام پر شه مثل دو سال پیش. راستی این چند ماه اخیر یدفه کمتر شد. چنتا مشکل احساسی پیش اومد نمیدونم بخاطر اون بود یا نه
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
نفس مامان .....به نظر من با قهوه بزار .....چون قهوه تایید شده که برای ریزش مو خیلی خوبه....با سرکه سیب هم می تونی بزاری
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
سلام بهار خوبی عزیزم .....هیچ تغییری نکردن ....مثل قبل .....جدیدا با سرکه سیب سرمو می شورم ببینم چی میشه ...میگن خیلی خوبه
سلام دوست جونا خیلی وقته نیومدم اینجا اخه ریزشم گوش شیطون کر ۱ماهی هست که کاملا قطع شده بچه ها یه چیزی بهتون میگم که واسه خودمم خیلی عجیییییییب بود من حدود ۱۰یا۱۲ ساله ریزش داشتم که طی چند سال اهپخیر فوق العاده زیاد شده بود و هیچ روشی هم بجز ماینوکسیدیل رو موهام تاثیر نداشت که خب اونم میدونید که درمان نیست و مسکنه من میخوام راز قطع ریزشم بهتون بگم که خییییییلی سادس
خدایا دستامو بگیر
شاید بعضیا یادشون باشه که قبل عید بیشتر میومدم و همش میگفتم بچه ها روی ذخنتون کار کنید من از حدود ۱ماه قبل عید جسته و گریخته روی ذهن و تصورات درونیم نسبت به موهام کار میکردم همون مدت یک ماه ریزشمً به زیر ۳۰تا رسیده بود که البته من حدود ۳ماه داشتم روی درمانهای گیاهی تمرکز میکردم ولی یکماه اخر علاوه بر ماسک ها از ذهنم هم استفاده کردم یادم میاد چند شب قبل عید توی تخت قبل خواب دوباره به افکار مثبتم در مورد موهام پناه بردم ودرش غوطه ور شدم چند دقیقه کامل توی رویای موهای پر و بلندم فرو رفتم و خودم بسیار خوشحال با موهایی مثل ابشار دیدم و...
خدایا دستامو بگیر
گذشت و دو هفتع کامل عید رفتم مسافرت و طی اون مدت هیچ درمان گیاهی انجام ندادم همچنان هم که تقریبا توی دهه اول این ماهیم هفته ای یکبار به سرم چیزی میزنم ولییی ریزش مو نه توی عید نه تابحال نداشتم و مطمئنم دیگه هرگز نخوام داست اینارو گفتم که بدونید قدرت ذهن و ضمیر ناخوداگاهتونو دست کم نگیرید افکارتونو مثبت کنید و بهش ایمان داسته باشید من الان همینجا باهاتون شرط میبندم تا ۳ماه دیگه موهام دو برابر میشن شماهم همینجوری اعتقاد داشته باشید من همتونو درک میکتنم شاید هیچ کسی مثل من ریزش نداشت ولی الان موهام خیلی بهتر شده تا وقتی به ذهنتون دستور ندید جسمتون هیچ قدمی براتون بر نمی داره
خدایا دستامو بگیر
ببخشید خیلی پر حرفی کردم ولی دوستان دلم برای همه کسایی که دارن بخاطر این مشکل (که خودمم داستم) زجر میکشن میسوزه چون خیلی راحتتر ازاونچه که فکر میکنید این مشکل قابل حله موفق باشید
خدایا دستامو بگیر
2810