2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680199 بازدید | 28507 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز ترکیبی از روغنهای مورد، اسطوخودوس و اسانس رزماری به پوست سرم زدم و کمی ماساژ دادم...بابونه رو تو آب جوشوندم و حنا و سدر و روغن نارگیل بهش اضافه کردم!
2 ساعت قبل از شستشو هم آملا استفاده کردم...بعد اون مخلوط بابونه و... رو به موهام زدم و خیلی زود آبکشی کردم. واسه شستشو از یه صابون معمولی (نه خیلی معطر) استفاده کردم. ریزشم فرقی نداشت با وقتهایی که فقط روغن مالی میکردم!
سلام
لیا جان من سه هفتست شروع کردم خوردن عرق کاسنی و عرق شاطره موهام بیشتر میریزه
پگاه جان من بدنم اینقدر گرمه که از کف دستم حرارت می زنه بیرون همش عرق می کنم و فقط باید جلوی کولز باشم وگرنه از گرما نفسم بند میاد
ازیتا
سلااااااااااااااام

احتمالا بخاطر هورموناشه که موهات میریزه
شما اصن نگران نباش چون موهات تحت هر شرایطی در میاد

نینی چطوله؟
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
سلام دوستان عزیز
منم تو دوران شیردهی ریزش مو گرفتم و الان کمی بهترم ولی نمیدونم دوباره موهام پر پشت میشن یا نه؟ دخترم هم موهاش خیلی کم پشته راهی دارید برای پر پشت شدم موهای دخترم که الان 18 ماهشه. باباش میگه موهاشو از ته بزنیم و من شدیدن مخالفم و فقط موهاشو تا حالا 3 بار کوتاه کردم . لطف میکنید منم راهنمایی کنید
2810