2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680185 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ریزش مو:

کسانی که از ریزش مو یا کچلی رنج می برند می توانند با روغن زیتون گرم و یک قاشق سوپ خوری عسل و یک قاشق چای خوری دارچین محلولی درست کرده و قبل از استحمام به سر خود بمالند و پس از ۱۵ دقیقه سرشان را بشویند .حتی اگر ۵ دقیقه هم این محلول روی سر بماند تاثیر فراوانی دارد
درمان سرد مزاجی با عسل:

افراد سرد مزاج باید هندوانه را با عسل بخورند به این طریق که بالای هندوانه را سوراخ نموده و مقداری عسل در آن بریزید سپس به مدت چند روز در یخچال گذاشته وبعد میل نمایید آن بسیار مفید خواهد بود
بچه ها چقد بد شده اینجا،دل آدم میگیره.
هوزیتا جون اینا رو ک میخوری سردین شاید طبعت یا طبع سرت یا سردیجاتی ک در طول روز استفاده میکنی زیادن.
اگه طبعت گرمه و برای جلوگیری از زردی میخوری دیگه غذاهایی مث سیب زمینی و ... رو نخور
توصیه آخر و دیگه برم.
کنجد سرشار ا، ب کمپلکسه و منیزیم و ویتامین ای هستش.
موقعه دم کردن برنج چون خواص برنج از دست رفته بخاطر اینکه پوستشو میکنن،شلتوک رو دم کنید و موقعه دم گذاشتن برنج آبشو بهش اضاف کنید

برنج :

عاری از ویتامین B است بخاطر بدون پوست بودن آن پس دو قاشق پوست برنج(شلتوک)را روی حرارت ملایم قرار داده تا جوش بیاید بمحض جوش آمدن آنرا صاف کرده و آب آنرا در برنج بریزید و بموقع دم کنید یا با آب لیمو میل کنید.
سلام روز جمعه همگی بخیر
پگاه جون مرسی برای مطالب خوبی که میذاری..از سبوس برنج گفتی من یک بروشور تبلیغاتی دیدم از سبوس برنج که تماس گرفتم گفت کیلوئی 23000 تومان و برای مصرف 3 ماه یک نفر مناسبه.میخوام بگیرم و استفاده کنم.
سلام
بفرین جون سبوس برنج ناژوان گیاه..نوشته اولین سبوس استریلیزه شده..البته فکر میکنم تو مشهده فقط .
همینطور گفته سبوس های موجود در بازار سبوس نیست و پودر چلتوک هست و زبر و زمخت..نمیدونم تا چه اندازه ای صحت داره حرفش.
2810