2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680202 بازدید | 28507 پست
ایلین جون خوب اگه با ماینوکسیدل راحتی و بدنت مثلا بعد ۶-۷ سال بهش عادت نمی کنه خوب چرا ادامه نمی دی... من خودم می ترسم شروع کنم بعد ۶-۷ سال دوباره برگردم خونه اول وگرنه می زدم ....
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آیلین منم از مهرماه که با تاپیک آشنا شدم محلولمو قطع کرده بودم اما بعد از یه عالمه تحقیقی که انجام دادم متوجه شدم که ریزش موی ارثی حتما باید بایه محلول موضعی کنترل بشهکنارش داروهای گیاهی میتونن تقویت کنن موها رو اما این کافی نیست و محلول تا 6 ماه روزانه و بعد از اون هفته ای چند بار استفاده بشه برای همین تونیک اویدرم برای ریزش ارثی رو گرفتم و شروع کردم

به طرز خیلی خیلی عجیبی آرامم!
یاسمن جون بدن هر روز به ویتامین نیاز داره ...شما مثلا فقط سبوس برنج بخور برای ویتامین ب
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
نسیم جون من با ماینوکسیدیل راحت نبودم
سرم مدام حالت حساسیت داشت
ولی تحملش میکردم
چون خیلی ها ترسوندن منو که اگه قطع کنی ...
الان میبینم اوضاع بد اون موقع باز خیلی بهتر از الان بود!
والا موندم چه کنم
یه مدت دیگه صبر میکنم
ولی سرم حالت سوزن سوزن داره..انگاز یه چیزی زیر پوست سرم موهامو پرت میکنه بیرون!!
ایلین من الان مدام ماسک رو سرم هست ...ریزشم کمتر شد ...اگه ماسکارو بشورم دوباره شروع میشه.... شما هم مرتب ماسک بزار تا حداقل ریزشتون کمتر بشه ...تا بعدش ببینیم راه حل بهتری پیدا میشه
2810