2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من دارم میرم گلم انشالا هر جا صلاح هست نتیجه بگیری......
ما که خیری از اینا نگرفتیم رفتیم سراغ تنکابنی.....
از ته دلم برای دختر گلت و همه فرشته های کوچولو از خدا خواستار سلامتی هستم
هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)
بیشتر ببینید
مستانه جون من همیشه میام وبلاگ دخترتو میخونم و اشک میریزم امیدوارم سلامتی کامل رو بدست بیاره هر کمکی از دستم بر میاد بهم بگو اگه دارویی لازم داشتی و پیدا نمیکردی هم بهم بگو شاید بتونم کاری برات بکنم
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
مستانه جونم اره من گیلانم
راستش منم پسرم دارو مصرف میکنه یه بار اومدم وبلاگت برات گفتم
هم لیسکانتین هم نیترازپام هم قبلا استفاده کرده بود
الان کلوبازامم میخوره
منم یه مدت داروهای بچم پیدا نمیشد میدونم چی میکشی
عزیزم پرس و جو میکنم
اینجا داروخانه های پرت و دور از مرکز شهر گاهی اوقات داروهایی دارن که تو هیچ داروخانه ای پیدا نمیشه!
مثلا همین کلوبازام هیچ جا نبود من از یه داروخانه ی پرت حاشیه شهر پیدا کردم
میرم پرس و جو میکنم اگه پیدا شد حتما میام وبلاگت خبرت میکنم
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
مستانه جون رفتم از دوتا داروخانه پرسیدم یکیشون ایرانیشو داشت
توپامیرات 50
بدردت میخوره؟
الان دخترت استفاده میکنه این قرص رو یا نه؟
راستی مستانه جونم این چه حرفیه چرا باید عذر خواهی کنی گلم.من خودم دوست دارم وبلاگتو دنبال کنم تا انشالله بیام روزی خبر بهبودی کامل دخترتو بخونم.از وقتی توی اون ختم قران شرکت کردم خیلی بیادت بودم و میومدم وبلاگت سر میزدم.اشکم بخاطر این در میاد چونکه تا حدودی میفهمم چی میکشی.از خدا سلامتی کامل دختر نازتو میخوام

مستانه جون خوبی عزیزم ؟ به نظرم بهترین راه تحقیق خود اشرفی یا تنکابنی هستند علاوه بر نجربیات دوستان .بخصوص که اینقدر اشرفی رو قبول داری .تنکابنی هم از نطر کارهای تحقیقاتی حرف اول رو می رنه به نطرم اطلاعاتش خیلی به روزه .
راحله جون قربونت برم که اینقدر مهربونی
توپیرامات رو دارم ایرانیه خیلی خوب نیست
یکی از اشناها 100 رو برام پیدا کرده نهایتا نصف میکنم بهش میدم مرسی گلمم بوووووووووووووووووووس

مانا جون خیلی مخلصیم خواهر
التماس دعای فراوان .یه خورده حال و حوصله ام بهتر شه بهتون سر میزنم خیلی داغونم میام شماهارو هم ناراحت میکنم نه که خودتونم کم مشکل دارید

مهشید جونم خوبی دوستم؟دلم برات تنگ شده بود .پسر گلت چطوره؟اوضاع رو به راههه؟
اره حتما باهاشون مشورت میکنم
شنبه میرم مطب محمدی
اول با اون صحبت کنم چون اون خیلی کانادا میره
و خدایی که در این نزدیکیست....
عزیزم خداروشکر که پیدا کردی اره نصف کن چه فرقی داره.انشالله که هر چه زودتر خوب شه نی نی خوشکلمون