یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. "یکروزیملتماآزادمیشودواینروزدور نیست فرهنگهمیشهغالبمیشهبرزورستموقلدری!فرهنگایرانهزارانسالغالبشده،برچنگیزمغولغالبشده،اینهاچهکسیهستندکهفرهنگایرانبرآنهاغالبنشود؟"
ولی الان که این محدودیتها کم شده کم زن موفق نداریم کم بهترین نداریم مثلا مریم میرزاخانی که ایرانی هم هست
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
به نظر من چون زن ها درگیر ازدواج و فرزندآوری میشن و مخصوصا مورد دوم یک شغل تمام وقته
من خودم رو میگم اگه این وظایف رو نداشتم الان حتما تو شغلم جلوتر از این ها بودم ولی خودم انتخاب کردم و به شدت راضی هستم هیچ کاری در دنیا مثل تربیت فرزند موثر نیست