2777
2789

تو عشق ابدی میلاد گفت ، گفت چرا بهترین آشپزای دنیا مرد هستن 😐یا بهترین دانشمندا 

واقعا بدون گارد گیری و جبهه بگین حق داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون زنها وقت و انرژیشونو گذاشتن

تا همون بهترین مردارو بزرگ کنن و پرورش بدن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

چون میلاد کصخله

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. "یک‌روزی‌ملت‌ما‌آزاد‌میشود‌و‌این‌روز‌دور نیست فرهنگ‌همیشه‌غالب‌میشه‌بر‌زور‌ستم‌وقلدری!فرهنگ‌ایران‌هزاران‌سال‌غالب‌شده،برچنگیز‌مغول‌غالب‌شده،‌این‌ها‌چه‌کسی‌هستند‌که‌فرهنگ‌ایران‌برآنهاغالب‌نشود؟"

بیشتر ببینید

چون زنان محدود و محروم بودن

ولی الان که این محدودیت‌ها کم شده کم زن موفق نداریم کم بهترین نداریم مثلا مریم میرزاخانی که ایرانی هم هست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

چون مدیریت و مغز شو دارند 

حسود نیستند 

در برابر مشکلات مقاوم هستند 

این میشه تو کار شون موفق باشند 

(کانکت یار) برای بیکاران تو خونه ، دوست داشتی کد معرف 41gf5 بزن دو نفر 500 هدیه بده ، ثبت‌ نام ش مجانی دانلود از کافه بازار 

به نظر من چون زن ها درگیر ازدواج و فرزندآوری میشن و مخصوصا مورد دوم یک شغل تمام وقته 

من خودم رو میگم اگه این وظایف رو نداشتم الان حتما تو شغلم جلوتر از این ها بودم ولی خودم انتخاب کردم و به شدت راضی هستم هیچ کاری در دنیا مثل تربیت فرزند موثر نیست

چون مخترعه چرخ و کشاورزی و ظرف و غیره ذالک زنه... و خوب بلده چجوری از مرده کم عقل کار بکشه... اینو فقط یه زن میفهمه...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

حتی بهترین ارایشگرا بهترین دکترا فکر می‌کنم چون تک بعدی هستن تمرکزشون فقط رو اون کار هست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......