2777
2789
دخترمن متاسفانه تشنج مقاوم به درمان داره
الان 4 ماهه
دکتر میگفت کانادا بهترین کشور تو مغز و اعصابه
میخوام ببرمش کانادا
خواستم ببینم کسی تجربه های تلخ اینچنینی داره؟
من الان از اداره دارم میرم خونه
اگه کسی نظری داد و من نبودم .برسم خونه جواب میدم
مرسی
و خدایی که در این نزدیکیست....
مستانه جان متاسف شدم . من خودم این مشکل رو داشتم البته مقاوم به درمان نبود ولی برای بارداریم خیلی نگران بودم . قبل و در حین بارداری تحت نظر دکتر صحراییان و دکتر هاشمی فشارکی بودم . خدا رو شکر مشکلی برام پیش نیومد . گفتم شاید به دردت بخوره عزیزم .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=333561&PostID=18121221#18121221

اینجا برو ببین بچه ها میتونن کمکت کنن
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
شما مامان انیتا هستی؟؟؟؟؟

یه وبلاگ هم داره دخترت؟؟
دوست منا هستی مامان الینا آره؟
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
سلام مستانه جون
انشالا آنیتا حالش خوب بشه
گلم بهترین دکتر مغز و اعصاب دکتر سمیعی هست.....نمیتونی از یه طریقی پرونده پزشکی آنیتا رو به دستش برسونی؟ شنیده بودم یکی از مادرها این کارو کرده بود........

دکتر تنکابنی هم دکتر خوبیه گلم
هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)
بیشتر ببینید
از دکتر محولاتی هم تعریف شنیدم...............خودم هم یکبار پیشش رفتم ازش خوشم نیومد ولی شاید برای بقیه خوب باشه ..........یه اخلاقی داره خوشش نمیاد از دکترای دیگه جلوش بگی .....اونم چون دید من پیش 100 دکتر قبل از اون رفتم بد برخورد کرد......ولی خیلی ها ازش راضی هستن
هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)
بیشتر ببینید
عزیزم الان یه وبلاگ بودم خانمی بود به اسم (منا مامان الینا کوچولو) که درباره این بیمری نوشته بود ودرباره دختر یه خانم دیگه هم نوشته بود. سرچ کن وبشو پیدا کن.
رب لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین... فاستجبنا له.... عاشقتونم همسر عزیزم و دختر نازم. وقلیل من عبادی الشکور... خدایا ما رو از این عده کم قرار بده. Lilypie Premature Baby tickers
بیشتر ببینید
عزیزم الان یه وبلاگ بودم خانمی بود به اسم (منا مامان الینا کوچولو) که درباره این بیماری نوشته بود ودرباره دختر یه خانم دیگه هم نوشته بود. سرچ کن وبشو پیدا کن.
رب لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین... فاستجبنا له.... عاشقتونم همسر عزیزم و دختر نازم. وقلیل من عبادی الشکور... خدایا ما رو از این عده کم قرار بده. Lilypie Premature Baby tickers
بیشتر ببینید
http://anita_samare_eshgh.niniweblog.com/
نکنه این وب آنیتا کوچولو هست؟ درسته شما مامان آنیتایی؟
بیشتر ببینید
http://anita_samare_eshgh.niniweblog.com/
نکنه این وب آنیتا کوچولو هست؟ درسته شما مامان آنیتایی؟
بیشتر ببینید
سلام به به دوستای قدیمی
حالتون خوبه؟
دلم براتون تنگ شده ولی باور کنید اصلا حال و حوصله ندارم
اره مامان کوثر عزیز خودمم
مامان آنیتا
-
پیش محولاتی هم رفتم منم خوشم نیومد ازش .ولی انیتا دو مرحله دارو بیشتر نمونده .دوست دارم ببرم کانادا میگن پیشرفته هست میتونه کمک کنه
سمیعی هم فکر نکنم پیداش کنم
و خدایی که در این نزدیکیست....
سمیعی فکر کنم آلمان هست

والا محولاتی اینقدر طرفدار داره خیلی ترسیدم بگم ازش خوشم نیومد....منظور به مانا نیستا ....تو تاپیکها یا کلینیکی که میرم....خوبه یکی با من هم نظره

گلم تو وبت خوندم پیش امیرسالاری میری.....اونم خوب نیستا.......اینکه یه دکتر خوب باشه خیلی مهمه ....میتونه صرع مقاوم رو هم درمان کنه..............

اول قشنگ تحقیق بکن بعد برو کانادا.....من برای آنیتا همیشه دعا میکنم.....پسر منم تشنجی هست و در حال درمان
بیشتر ببینید