2777
2789
اولا اصلا غذا دوست نداره به اجبار می خوره.

بعدش غذاهایی که به زور دوستشون داره ماکارونی و.......هیچی

قبلا مرغ دوست داشت ولی جدیدا به زور می خوره

همسرمم مدام غر می زنه تو به غذاش اهمیت نمی دی...

صبا جون من مشکل تو رو دارم دخترم سه سال و نیمشه غذا اصلا نمیخوره اگه هم بخوره فقط پلو ماست میخوره که تازه اگه اونم بخوره ما عروسیمونه میترسم خنگ شه بخدا همش میخوام ببرمدکتر شربت اشتها بگیرم براش تنبلی میکنم
حالا من باید غذا رو بزور از جلوش بردارم از بس میخوره
آدم ها برای هم سنگ تمام می گذارند.

اما نه وقتی که در میانشان هستی، نه...

آن جا که در میان خاک خوابیدی؛

«سنگ تمام» را می گذارند و می روند ...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای دختر منم از همون نوزادی بد شیر می خورد

خسته شدم....براش قرص مخمر هم گرفتم اما اصلا........

خوش به حالت سنگ صبور یکی از بزرگترین دعاهامه به خدا یه روز ناهار و شام مفصل بخوره یعنی اونروز رو می بینم
باورت مى شه دختر منم ١٠ سالشه وگاهى اوقات من بهش غذاشو مى دم گوشت و مرغ که دوست نداره موز ، سیب، نارنگی ، پرتقال دوست نداره ماست و دوغ که اصلا منم مجبورم غذاهای محدودی درست کنم تا بخوره البته الان بهتر شده کوچیک که بود تو رستوران نه فست فود دوست داشت نه چلو کباب پس کلا رستوران نمی شد رفت
دختر من از 4 ماهگی شروع کرد به غذا خوردن همه چیو هم میخورد.من شنیدم بچه هایی که از شش ماه غذا خوردن و شروع میکنن و طبق اون لیست بهداشت پیش میرن معمولا بدغذان
آدم ها برای هم سنگ تمام می گذارند.

اما نه وقتی که در میانشان هستی، نه...

آن جا که در میان خاک خوابیدی؛

«سنگ تمام» را می گذارند و می روند ...!
حالا دخرت من عاشق میوه هست هرچند خیلی از غذاهارو نمیخوره ولی روزی یه تخم مرغ چرا میخوره

بچه برنامه جوفراست رو دیدین ؟ یکی از برنامه هاش درمورد همین بدغذایی بچه ها بود واقعا عالی بود راه حلش یبار امتحان کردم در مورد دخترم جواب داد
راست میگی سنگ صبور مامان منم دائم همینو میگه ... میگه اگه گذاشته بودی از 4 ماهگی غذاش میدادم الان اینجور نبود شماها همتون از 4 ماهگی غذاخورتونکردم هیشطورتون نشد دائم هم باید ظرف غذا رو ازجولوتون بردارم
2810