2777
2789
عنوان

با یه دختر 10 ساله بد غذا چیکار کنم خسته ام کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5954 بازدید | 57 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو اون برنامه جو فراست به مادره یاد میده ظرف غذای بچه رو بذاره جایی دم دست دختره بعد بهش زمان بده که مثلا تا نیم ساعت دیگه باید غذات خورده باشی خیلی محکم هم بهش دستور میده بعد میره .. بعد از نیم ساعت اگه غذاش خورده بود که تشویقش میکنه وگرنه ظرف غذا رو سریع جم میکنه و میذاره بچه گشنه بمونه حتی اگه شده گشنه بخوابه ولی نباید هیچ ترحمی کرد ... بعد از چند روز بچه هه به غذا خوردن افتاده بود حسابی وخیلی فرمانپذیرتر شده بود.

منم در مورد دخترم امتحان کردم ظرف غذاش گذاشتم و رفتم از اتاقش بیرون میدیدم در حین بازی خودش داره کم کم غذاش میخوره وقتی هم سیر شد خودش ظرف خالی رو اورد تحویلم داد

حالا میوه روهم پوست میکنم خورد میکنم میذارم تو بشقاب دم دستش خودش میخوره همه رو
الان دخترم خیلی بهتر شده تقریبا بیشتر مواقع سر سفره میاد با من و باباش غذاش میخوره ولی حالا فهمیدم ساعت گرسنه شدنش دقیقا موقعی که میخواد بخوابه ... اون موقع خودش میاد میگه گرسنمه و بهش هرچی بدم میخوره واسه همین الان دیگه حساسیت نشون نمیدم و موقه سفره انداختن اصلا بهش گیر نمیدم .. ظرفش جدا براش میذارم ولی کاری بکارش ندارم
ممنون مامان ایلین جان امتحان کنم شاید نتیجه داد

ماشاا... خوبه سنگ صبور جان

دختر عمه اش 12 سالشه 44 کیلو

با اونکه خواهر شوهرم غذا بهش نمی ده که مبادا چاق شه فقط فقط میوه می خوره

منم میخواستم برنامه جو فراست رو پیشنهاد بدم. خیلی آموزنده است. زبون بچه ها رو خوب میفهمه
مثلا یه بار گفت موقع غذا اصلا راجع به غذا، خوب بودنش یا لزوم خوردنش صحبت نکنید. راجع به یه چیز متفرقه صحبت کنید. مثلا "اون روز که پارک رفته بودیم اون خانمه رو دیدید لباسش چه رنگی بود....." حواسش رو از غذا خوردن پرت کنید که نتونه فکر کنه چیو دوست داره یا نداره...
از این جور راهکارها
قبل از داروی اشتها و ... رو ذهن بچه کار بشه بهتره.. شاید مشاور خوب بهتر باشه
خدایای مهربون، شکرت. تو این هفته های آخر خودت نگهدار هدیه های معصومت باش
شارونجون مشکل دقیقا همین سروکله زدن برای غذاخوردن بچه هست باید بیخیال بشی واصلا حساسیت نشون ندی باور کن جواب میده ... اینجوری بچه سرلج میوفته وازینکه میبینه یه موردی داره که باعث تغییر رفتار وحرص خوردن شماها میشه کیف میکنه ...

من دکتر هم رفتم اونم گفت باید بیتوجه بشین روی رفتاراش... حساسیت نشون دادن بدترش میکنه
2810