2777
2789
عنوان

با یه دختر 10 ساله بد غذا چیکار کنم خسته ام کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5954 بازدید | 57 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبا جون منم جایی خونده بودم با هم خرید رفتن و اشپزی کردن خیلی موثره.بهش بگو من دستم درد میکنه با هم بریم خرید و بهش بگو یه بسته ماکارانی و یه بسته رب به سلیقه خودت بردار و همون موقع تشویقش کن چه مارک خوبی خریدی وبگو بهت کمک کنه .همون موقع اشپزی هم دایم ازش تعریف کن که تو چقدر فرزی و معلومه اشپز خوبی میشی من انداره تو بودم تخم مرغ هم بلد نبودم ........و بهش بگو سالاد هم با نظارت خودت درست کنه و خودش سفره شامو بچینه و از فبل به پدرش بگو که از غذا خیلی تعریف کنه .اگه دیدی خورد میتونی چند روز ادامه بدب تا ببینی چی میشه.سالاد پاستا هم خوبه .بچه ها دوس دارن هم راحته.میتونی مقداریشو براش تو یه ظرف بریزی و بگی ببر برای دوستت تو مدرسه که بدونن چه دستپختی داری .موفق باشی
هیییییییییییییییی وای من..
دغدغه ای که 5 سال گرفتارشم!
دخترم از روزی که هشت ماهه بدنیا اومد و رفت تو دستگاه و دکترا سفارش اکید داشتن که تند تند باید شیر بخوره..به زور به خوردش میدا ددم ..روزی سه چهار بار بیشتر تمایل نداشت!! اخخخخخخخخخخخ چه کشیدم.//
غذاخور که شد فاجعه شد...
الان پنج سالشه و من همههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه راههای که شما نوشتید و رفتم و کلی دکتر بردمش و انواع تقویتی هاا رو بهش دادم ولییییی هنوز ندیدم بشینه یه وعده کامل و خودش بخوره..
لقمه غذار و میذاره دهنش..یه ربع اینو میجوه که حال من دیگه بهم میخوره...یه پیش دستی کوچیک یکساعت طول میکشه...دیووونم کرده دیووونهههههههههه

الان پنج سالش تمومه و وزنش 15/5 کیلوس
یک صبح سرد...یک چای داغ..یک لبخندت کافیست.....
الهام جون وای مثل همیم که

چند شب پیش داشت غذا می خورد یه صدای ناله هم از خودش در می اورد.باباش فهمید عصبانی شد ولی علتشو نگفت تا اینکه من سفره رو جمع کرد خانومم هنوز غذاش مونده بود .همسری با فریاد گفت دیگه حق نداری غذای اینو کنار من بدی

وقتی همسری رفت اتاق حسابی دعواش نکردم اما چه فایده

غذا خوردنش برام ارزو شده

اینقدر نذر و نیاز کردم اما >>>>

من احساس می کنم اضطراب داره و باید ببرمش پیش مشاور یا روانپزشک

ولی از داروهای که وابستگی بیاره می ترسم
اگه میخوای لاغر و مانکنی و خوش فرم باشی بهترین راهش دی وی دی های سودابه یزدیه،تا گرون نشده شما هم بخرینش:
http://www.arzanload.ir/index.php/airobic/sudi
من تا عید امسال میشم یه مانکن اینو به خودم و همه دوستام قول میدم(فتانه،الهام،خاتونه،پریسا،لیلا،روژان،هانا،نرگس،نیوشا،غزاله،انلی،نازنین و نشاط،رزا،سیلدا،ستاره جونیییی....) به هم دیگه قول دادیم تا مانکن شیم هورااااااا،اینم ادرس تاپیکمون:http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=578923&PageNumber=1
صبا جان ی برنامه دیدم که خیلی جالب بود

دکتره میگفت اینا از خوردن غذا ترس دارن.نباید به هیچ وجه بهشون زور کنی یا دعوا کنی یا مقایسه با اطرافیان

کافیه چیزی که دوست دارنو بهشون بدی مثلا اگه ماکارونی دوست داره هر روز براش ماکارونی درست کن اما برا خودتون ی چیز دیگه درست کن و اصلا نگو که از غذای ما هم بخور بببین چه مزه ای یا چیز دیگه

سر سفره با هم بشینید و تا جایی که تونست بخوره از ماکارونی اگه نتونست هیچ اصراری نکنید تا کم کم ترسش میشکنه و از خوردن غذای مورد علاقه ش خسته میشه و کم کم غذا های دیگه رو امتحان میکنه

این کارو برای ی پسر بچه 2 ساله انجام داده بود که همش ماست میخورد فقط و فقط تا اینکه بعد سه ماه کم کم رو به خوردن عذاهای دیگه آورد و همه چی میخورد

ی دختر دیگه که حدودای 9 سالش بود هیچی نمیخورد جز کاکائو.اونم با همین روش بعد یکی دو ماه شروع به خوردن غذا اونم با چه لذتی کرد

اما خیلی اصرار داشت که به زور به بچه چیزی نخورانید و بهش اصرار نکنید . فقط چیزیو که دوست داره بهش بدید

اینم امتحان کن به نظر منم که خیلی میتونه جواب بده
2810