2777
2789
عنوان

با یه دختر 10 ساله بد غذا چیکار کنم خسته ام کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5954 بازدید | 57 پست
بچه خواهر منم بدغذاست دکتر بهش گفته بود اصلا اصرار نکن غذا بخوره دنبالش نیفت بیا غذات را بخور نترس از گرسنگی نمیمیره یه مدت به حال خودش بذار
اما خواهرم دلش نمی یاد مدام جنگ و دعوا دارند بیرون که میرند خوب میخوره مثلا غذاخوری یا پارک یا وقتهایی که ما اونجا مهمونیم به خاطر چشم همچمی با دخملی من غذا میخوره
عکاسی تخصصی مادر و کودک در تبریز, تخفیف ویژه 30 درصد در ماه محرم و صفر با دکورهای متنوع و اختصاصی کودک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز دیدم نشسته روی مبل غذا کنارش داره زار می زنه که نمی تونه بخوره

فردا به سن بلوغ برسه چه خاکی تو سرم کنم

لاغره

لباس به سختی براش گیر میارم

باربی باربیه

غصه ام گرفته

فردا بزرگ شه نمی گه مامان تو مسول بودی
صبا جان نخوردن غذای دخترتون چند دلیل داره
1- میدونه شوهرتون به این وسیله از شما ناراضی میشه و به همین دلیل به دستی نمیخوره تا پدرش ازش دفاع کنه

اگر مطمئن شدی این دلیلش نیست اونهم فقط اینطوری میتونی مطمئن شی که شوهرتون بصورت خصوصی به شما غر میزنه و جلوی اون بحث نمیکنه غیر از این شک نکن اصلی ترین دلیلش همین موضوعه که اونهم باید با همسرتون جدی صحبت کنید.
2- غذاهات بو نداره. با اشتیاق درست نمیکنی .با شور غذا رو درست کن. مثلا داری غذا رو درست میکنی .همش بگو وای چقدر نمکش عالیه. چه برنج خوب یخریدیم چه گوشتی....و بعد از این غذا رو ساده سرو نکن با زعفرون کره یا روغن حیوانی تو بشقابها و ظرفهای قشنگ. رو میزی رو عوض کن. روز مین هرگز بهش غذا نده. مایعات خوشرنگ تو لیوان خوشگل بریز.تزیینات خوشگل کن. ماست سالاد هرچی دوست داره درست کن. فرق ماست ساده با ماست و خیار خیلی زیاده ها......خودت هم باید شروع کنی به غذا خوردن و به به چه چه کردن.....وای چقدر خوشمزه است و غذا زیاد بکشی برای خودت و شروع کنی به خوردن.سعی کنین بصورت دسته جمعی غذا بخورین. بین غذا خوردن فقط بگو بخند داشته بشین

ببین میدونم خیلی سخته. من خودم با دوتا بچه این معزلو داشتم. الان کامل این مشکلم حل شده.
خودت اگر رزیم داری بزار کنار.
کلا اگر مادر شدی باید هنر مند باشی بتونی قلق بچه اتو پیدا کنی.
سعی کن آتو ندی دست شوهرت.ببین روچی حساسه همونا رو سریع برطرف کنی .باید حس کنه که تو بیشتر به بچه ها میرسی؟یه سوال دارم ازتون شاغلین؟
من تو این زمینه خیلی مشاور رفتم اگر هر نظری داری بگو کامل میتونم راهنمایی ات کنم
سلام مریم جون

من خانه دارم

دخترم متولد 81 الان 11 سالشه با وزن 27 الی 28

متاسفانه همسرم مدام جلو دخترم غر می زنه چه برا خوردن چه برا درس

چند روز پیش داشت ریاضی می پرسید ازش دخترم درست جواب نداد

والبته منم برا اینکه ایشون خودشونو از درس دخترم کنار نکشنر روی

مسئله فکر نکردم برای همین اول حسابی دخترم رو دعوا کرد

بعد اون منو منم بعضی وقتا کم بیارم جوابشونو می دم

تمام درسای خوندی دخترم با منه

البته خیلی دوس دارم دیگه کلاس پنجمیه نمه نمه تنهاش بزارم

تا مستقل شه اما ایشون می گن نه
والبته دخترم خیلی هوای منو داره کاری نکنه که پدرش منو دعوا کنه

الان قرص مخمر می خوره

حرفاتونو قبول دارم برای غذا زیاد ذوق نشون نمی دم

همسرمم گاهی می گه دستپختت بده
صبا جان دو حس نبست به مادر وجو داره عشق و رقابت.
یه دختر تمام عشقش مادرشه.ولی تو یه دنیای دیگه دوتازن با هم حس رقابت دارن.
دختر من بعضی اوقات بدستی میاد پیش من وایسته برای اینکه من بهش بگم درسا قدت داره از من بلند تر میشه.....ژس وجود داره.

شما نیازی نیست در این مورد با همسرت صحبت کنی چون فایده نداره. تنها کاری که باید بکنی بچسبی به اشپزی ئ پخت و پز. دسر. شیرینی خامه ای . سیب زمینی سرخ کرده./هر چی که جذابه. مدل به مدل و رنگ به رنگ
ببین من دقیقا مشکل تو رو داشتم و سر این مسئله با همسرم هم مشکل پیدا کرده بودم تازه من سرکار هم میرم.الان چند وقتی هست که مشکلمو حل کردم
اونا هم خیلی خوب شدند و همه چیز داره خوب پیش میره.آشپزی فقط عشق میخواد ..میبینی که چقدر دستپختت خوب میشه. تو هر غذایی میشه براحتی لمشو بدست آورد. از صبح وقت بزار.
صبا جون لطف داری. هر آدمی مشکلات خاص خودشو داره عزیزم.همه ما داریم سعی میکنیم بهتر باشیم و یاد بگیریم بخاطر همین میاییم اینجا تاپیک میزنیم با هم گفتگو میکنیم . من تو این چند سال که اینجا عضو شدم سعی کردم بهترین استفاده رو از پشت میز نشینی ام ببرم.
ما داریم یه نسل دیگه رو پرورش میدیم . مسئولیتون سنگینه. من دوست دارم روزانه بیایی اینجا از کارهای روزانه ات بنویسی .ببینی چقدر موفق بودی.
من تو این چند هفته که شروع کردم برای شوهرم شبها دمنوش درست میکنم یا چایی و شیرینی بعد ازغذا که با هم بخوریم خیلی جواب میده اینکارو حتما بکن.
صبحونه شیک رو هم فراموش نکن خیلی جواب میده.
اگر دو روز در میون اومدی و از نتیجه کارت اینجا گفتی متوجه میشم که از ته دل گفتی بهم که حرفم شیرینه.حالا خودت میدونی.

مریم جون حرفات چقدر شیرینه ممنونم انشاا... منم مثل شما مادر خوبی بشم

سلام الان دختر من همسن ده سالگی دختر شماست و من همین معظل رو دارم و الان فک کنم دختر شما دیگه بیست سالشه 

میخواستم بپرسم چکار کردین برای غذاخوردن دخترتون الان چطوره قد و ورنش و غذا خوردنش

خدایا شکرت