2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اسی جون   ببخش ی سوال دارم ـ من چن ماه پیش سقط کردم الان ماه اول اقدام کردمو باردار نشدمـ. خیلی دوسدارم ای یو ای کنم ـ هم برا جنسیت هم برا دوقلویی ـ میگم تنبلی تخمدان دارم بنظرت جواب میده این کار یا ن 

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير
سلام اسی جون   ببخش ی سوال دارم ـ من چن ماه پیش سقط کردم الان ماه اول اقدام کردمو باردار نشدمـ. ...

من والا یه نفر اومده کلینیک برا پسر دار شدن، بهش گفته بودن احتمال داره اصلا دوقلو دختر باردار بشی، رضایت میدی؟،،،، با ivf حتمی 

من والا یه نفر اومده کلینیک برا پسر دار شدن، بهش گفته بودن احتمال داره اصلا دوقلو دختر باردار بشی، ر ...

پس چرا دکترم این راهو پیشنهاد داد ـ گف حتمیه 😟احتمال چن قلوییش بالاس؟

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير
پس چرا دکترم این راهو پیشنهاد داد ـ گف حتمیه 😟احتمال چن قلوییش بالاس؟

آره بخدا، خانومه 3تا دختر داشت، ببین iui درسته برمیدارن مثلا اسپرم yرو بخای برات جدا کنن ولی حتمی که نیس حتما هم کروموزوم xداخلش هس،، ولی داخل ivf بهت مثلا میگن این جنین پسره این دختره،، چون فقط با کروموزوم که از قبل مشخص شده کار میکنن که با روشpgdانجام میدن

وای تو بیست سالگی میخوای iui کنی دختر تو هنوز خیلی وقت دارین با ورزش اینا میتونی درمان کنی

من خودم پلی کیستیک بودم وزنمم زیاد بود میدونین که پلی کیستیک خیلی سخت وزن کم میکنه

خودمم 27 سالم بود

من با روغن زیتون تخمدانها رو ماساژ میدادم بعدش 40 دیقه پیاده روی سریع داشتم با این روش باردار شدم

وزنم هم بعد دو سال پس از زایمان دارم کم میکنه الان یکم راحت وزنم میاد پایین تو 40 روز 8 کیلو کم کردم

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 
منم دقیقا 20 ساله رو ناامید کردن😓

اصلا ناامیدنباش عزیزم انشاءالله باردار میشی😍بدون دارو و دکتر

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
آره میشه گلم، ولی pgd،، مرکز فکر کنم نداره تهران داره

من دختر خواهر شوهرم اصلا آدمی نیس که رژیم بگیره

قصد داشت عید حامله بشه

و قصد داره پسر بزاد

از قبل عید غذاهایی رو نمیخوره

تا الان هم سه چهار کیلو لاغر شده

مشکوک میزنه به منم که‌نمی گن

میگم حتما میخواد این کارو بکنه

2810