2777
2789
ب خواهر منم گفتن ١٥ كيلو كم كن نتونست كم منه اى وى اف كرد سه قلو خامله ست

ای خدا چن سالشه.؟ مشکلشون چی بود؟ اینجا فقط دوتا انتقال میدن، چه خوب سه تاس 💓💓💓😍😍میشه کامل توضیح بدی گلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

163،چون تنبلي دارم 

پس واقعا باید کم کنی 12کیلو تقریبا اضافه وزن داری.

من قدم 170 و وزنم 73 کیلو تنبلی تخمدانم دارم دکترم گفت کم کنی بهتره. ولی نگفت حتمن کم کن.

منم تو مرحله آزمایشاتم ببینم دگتر میگه ای وی اف کنم یا آی یو آی

پس واقعا باید کم کنی 12کیلو تقریبا اضافه وزن داری. من قدم 170 و وزنم 73 کیلو تنبلی تخمدانم دارم دکت ...

من چون تنبلي دارم با داروهای iui هایپر میشم،، یه دف واسه نزدیکی طبیعی بهم سینال دمتروپین اگه اشتباه نکنم دادن شکمم آب آورد اصلا یه وضعی بود 

من و همسرم ۷سال میرفتیم دکتر و...واسه بچه،هیچکدوم سردرنیاوردن.آخریا گفتن فقط باید تخمک اهدایی بگیرید.تخمک هم که قحطی اومده بود.بیخیال شدیم.الان ۶ ماه دیگه نی نی بدنیا میاد😊😊😊😊

عزیز دلم من هشتاد خورده ای کیلو بودم یهو زسیدم ب پنجاه هفت کیلو .وحشتناک پیاده روی میکردم.ی شهر کوچیک زندگی میکنم فکر کن پیاده هفت هشت کیلومتر میرفتم تا برسم ب مرکز خرید .خرید میکردم دوباره برمیگشتم.وعده غذاییم فقط نهار سنگین بود صبحونه شام نمیخوردم.البته از لحاظ روحی داغون بودم الهی خدا برا دشمن من نخاد حتی.

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
من چون تنبلي دارم با داروهای iui هایپر میشم،، یه دف واسه نزدیکی طبیعی بهم سینال دمتروپین اگه اشتباه ...

مگه با آی یو آی هم هایپر میشن. تا حالا نشنیدم.

ببین من قبلا وزنم 76یا78 د قشنگ یادم نیست. برنامه بشقاب رو نصب کردم همزمان باشگاه هم رفتم کلا 15 یا 20 روز بود قشنگ شدم 72 کیلو دیگه ولش کردم و یه ذره هم تنبلی کردم الان شدم 73.

حالا شما اگه باشگاه رفتن براتون سخته کلیپ های ایروبیک رو دانلود کن و تو خونه انجام بده و برنامه بشقابم نصب کن اگه وزنت کم نشد بیا من اسمم رو عوض میکنم

2810