2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نرمال کم کردن وزن ماهی ۴ کیلو با رژیم ساده  یعنی اگه اینقدر فعالیتم نداشتی تو ۱۶ ماه باید ۶۴ ک ...

گلم

تاحالا وزن انقدر کم نکردی راحت میگی

انقدر به استپ وزن میرسی که همیشه ماهی ۴کیلو نیست که

کلی استپ داره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
گلم تاحالا وزن انقدر کم نکردی راحت میگی انقدر به استپ وزن میرسی که همیشه ماهی ۴کیلو نیست که کلی ا ...

دقیقا.اولاش فقط خوب کم میشه.

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
بیاین تایپک بامداد خمار  اونجا بچها خیییلی وزن کم کردن  من خودم چند وقته توداین تایپک با ...

بامدادتاپیکش قفله ک

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
بامدادتاپیکش قفله ک

نه تایپک جدید زدن از دیشب

میخاین بیاین تگ کنم

لطف میکنی

تگ کردم بیاین

خیلی چاق قد ۱۷۰ وزن ۱۰۲

من قدم 172وزنم 98 منم چاقم.دوس دارم لاغر کنم ولی نمیدونم چی بخورم چقد بخورم اصن چیکار کنم.با کرفس هم بلد نیستم کار کنم

میشه لطفا برا خونه دارشدنم صلوات بفرستین.😘😘😘😘
عزیزم باید ازمایش بدی طبق بدنت رژیم بگیری بدنا فرق داره

عزیزم ببخشید شما وزن کم کردین پوستتون شل نشد؟؟ مخصوصا قسمت سینه ها

ترک پوستی داشتین قبلش؟؟ با کم کردن وزن ظاهر ترکا بد نشد؟

من هیلدام ، دختری شجاع و مهربون                                                         عضو اکیپ علمی تخیلی
ترک داشتم که مونده شل شد پلی نه خیلی چون ورزش کردم

من مجردم رو بازو و شکم پهلوم حط دارم 

نمیدونم‌میترسم لاغر بشم بدتر بشن ظاهرشون

بایدد۱۵ کیلو کم کنم 

من هیلدام ، دختری شجاع و مهربون                                                         عضو اکیپ علمی تخیلی
2810