2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
ممنون نگین جون . این تجربه شخصی خود من هم هست که موقع تعویض پوشک از هیچ نوع پماد یا روغن یا پودری استفاده نمی کنم و موردی هم پیش نیومده گاهی جوش روی باسن دخترم می بینم که به محض استفاده از پماد سوختگی ( من ماستلا و مادر کر رو دارم) سریع خوب میشه.
امید دارم، پس هستم
تجربه من اینه که واقعا پوشکهای ایرانی افتضاح هستندمن دو ماهی که از مای بیبی استفاده کردم همش پس میداد بیرون اونم ناجور ولی پمپرز اصلا اینجوری نیست و ژل آلوئه ورا داره نوع اکتیوش که واقعا عالیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب به عنوان شروع من نقل قول می کنم: طبق مطالبی که بچه های کلوب از قول دکتراشون نقل کردند و ..........

"بهتره که سعی کنیم بچه ها و خودمون تماس بیشتری با آفتاب مستقیم داشته باشیم تا ویتامین D کافی به بچه ها برسه"
امید دارم، پس هستم
لوشن ضد افتاب برای نوزاد هم حتی موجود هست توی بازار مهشاد جون. من که هر موقع اوستا رومیبرم بیرون بلا استثنا براش ضذ افتاب میزنم...ضایعات پوستی اونم تو این افتاب ! خیلی راحت دچار بچه میشه
راستی یچیزی! برای گرم کردن غذای بچه تو حجم کم و درستکردن فرنی و حریره و پوره من دیدم بهتر از هر قابلمه و کاسه و هرچیزی .......قهوه جوش بدردم خورده! توی لعابیش امتحان کردم عالی بود.
2810