2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
توتو جون تنوع اسباب بازیها خیلی زیاده و خوب خیلی هم معتقد به گروه بندی اسباب بازیها نیستم دختر خودم گاهی با یک اسباب بازی +3 سال بهتر از اسباب بازی گروه سنی خودش سرگرم میشه . تو مارکهای ایرانی بازی اندیشه، گلدونه ، بافرزندان.....چیزهایی متنوع و خوبی دارند و کیفیت و قیمت مناسبی هم دارند . خارجی ها هم برندها مختلفن و عموما قیمتها بالا من خودم ترجیح میدم اسباببازیهای غیر ایرانی کمتر بخرم آدم ورشکست میشه:)
امید دارم، پس هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استوانه هوش، برج هوش ، لگوها ، اسباب بازیهای موزیکال و عروسکهایی نرم رو دختر من الان خیلی دوست داره . از این عروسکهای که شکل حیوانها هستندو تو دست یا انگشت میزارن رو خیلی دوست داره البته آدمو بدبخت میکنن بسکه دائم میارن باهاشون بازی کنه
امید دارم، پس هستم
منم اسباب بازی تولو رو می پسندم خدائیش مرگ هم ندارن هر چی بیفتن از دست بچه ها نمی شکنن اسباب بازی های تومی و لاماز هم عالی هستن البته من از هر کدوم از این مارکها یکی دو تاشو بیشتر نخریدم چون به قول مام ورشکسته می شیم !!
What is normal? Depends what you want to do

مرسی بچه ها واسه راهنماییتون اینجوری که دیدم تقریبا منم شرایط بقیه رو دارم ممنونم
نونا جون یه کتابی دارم میخونم الان اسمش هست برای دیسپلین هیچوقت زود نیست خیلی خوشم اومده و نویسنده اش اعتقاد داره از یک سالگی به بعد به هیچ عنوان نباید ارفاغی بشه و برای هر بار اشتباه باید تذکر داشته بشه چون کلا بچه گیج میشه میبینه یه بار چیزی بهش نمیگیم ولی یه بار میگیم و نمیفهمه آخر این کار خوبه یا بد و در مورد برخورد برای هر سنی توضیح داده برای سنه یک سالگی همون روشه پرت کردنه حواس رو گفته البته قبلش باید به بچه گفت اینکار درست نیست نباید اینکارو انجام بده و از اون محیط دور بشه و توجهش به چیز دیگه ای جلب بشه و در مورد رفتارهای نادرست مثله جیغ زدنو زنو و ...اینا گفته اصلا نباید بهش توجه بشه انگار که اصلا نمیبینینش!
یک سوال مامانهایی که در این زمینه تجربه دارن راهنماییم کنین لطفا --------- درسا لثه درد داره داره دندون درمیاره همش محکم میکوبه رو گونه هاش و نق و ناله میکنه یا سرش رو میکوبه اینور و اونور و اگر مراقب نباشی محکم گازت میگیره ------ چیکار میتونم براش بکنم ؟؟؟؟؟
2810