2777
2789
عنوان

بیایددد

38 بازدید | 6 پست

من مادرم برای عروسیم بالشت و اینا درست کرد رو بالشتی و رو تشکی که گرفت مادر شوهرمم گفت برای منم مثل خودت بخر حالا پولش شده ۵۵۰ هنوز ندادش الان بخ چند وقتی میگذره به نظرتون به شوهرم بگم بهش بگه ؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بیشتر از یک ماه شده آره بگو

بگم چی دقیق به شوهرم به نظرت بدبختی سیاست هم بلد نیستیم 

الان صبح مادر شوهرم اومده دنبالم میگه بیا بریم خونه خواهرم من نرفتم رفته زنگ زده به شوهرم شوهرمم پیام داده به من که ارع چرا نرفتی با مامانم گفتم من تازه بیدار شده بودم حوصلم نیومده کفت میگفتی خو یک ساعت دیگ بریم گفتم نشد دی‌ بعد گفتم عزیزم مامانت هر جا بره من خو قرار نیس باهاش برم پیام داده پس یادت باشه الانم دیگ جوابمو نمیده 

بگو بگه از زبون خودش ، بگه پول خودم بوده الان هنوز حقوق ندادن نیاز دارم

مادر شوهرم تا یه چیز میشه سریع به شوهرم خبر میده اون اولا من شوهرم اجازه نمی‌داد گوشی بگیرم دست بعد بعضی وقتا جلو مادرشوهرم دستم بود میرفتم بازی می‌کردم میدیدم سرشو آورده نزدیک ببینه چکار میکنم بعد میگف من شمارتو ندارم به منم بده تا ببینه خط دارم یا ن که بره بگه 

الانم صبح اومد دنبالم که ببرم خونه خواهرش منم نرفتم زنگ زده به شوهرم شوهرمم پیام داد به من چرا نرفتی گفتم تازه بیدار شده بود گفت خو میگفتی یک ساعت دیگ گفتم خو نشد بعدش عزیزم قرار نیس مامانت هر جا میره منم برم گفت باش پس یادت باشع الانم دیگ پیام دادم جوابمو ندادم دوباره اومده پایین گفت شام درست کن ما بیایم پایین گفتم من نمیتونم گفت پس من میزارم تو بیا بالا گفتم باش بعد گفت مت شاید مهمون دعوت کنم اگه مرغ کم آوردم میام از تو میبرم هیچی نگفتم  دوباره اومد نشست خونمون گفت چرا نیومدی بریم گفتم من عادت ندارم بیرون برم

الانم برای پول نمیدونم چی به شوهرم بگم که بگه بهش