2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
من جوانه گندم رو با موز میکس میکنم برای وعده میوه خوشمزه میشه یا با سرلاک و تخم مرغ و کره و پنیر و شیر میکس میکنم برای وعده صبحانه توی همه غذاهاش هم جوانه گندمو ماش رو میریزم باهاش کوکو هم درست میکنم ولی کلا غذاهای درشت رو دختر من تفریحی میخوره بعد از چند لقمه کم کم میده بیرون بیشتر هنوز من بهش میکس شده میدم هنوز با غذای درشت یه وعده کامل نمیشه بهش داد.

میشه در مورده خواب بچه هاتونم هم بنویسین شب تا صبح میخوابن یا بیدار میشن و شیر میخورن؟ چند بار در طول شب؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهام جون منظورت نی معمولی بود یا نی لیوان آموزشی .نی معمولی من امتحان نکردم هنوز .لیوان آموزشی رو بهتر از قبل میگیره ولی هنوز خیلی دوستش نداره از لب لیوان بهتر میخوره و دیگه خیلی هم از چونه اش نمیریزه .تو این استکان کوچولوها خودش میتونه تو دستش بگیره و بخوره البته هنوز بیشتر وقتها می ریزه
امید دارم، پس هستم
نی خطرناکه به نظرم

بچه ها در مورد بازیهایی که باهاشون میکنین آهنگها و اسباب بازیایی که براشون جالبه هم لطفا بنویسین که بقیه هم استفاده کنن دغدغه یزرگ سرگرم کردنه این وروجکهاااا

منکه تازگیها دخترم باز به سی دیه بی بی اینشتن علاقه مند شدن موقع غذا دادن بهش و موقع آشپزی که میخوام کاری باهام نداشته باشه میذارم براش هم غذا شو خوب میخوره هم موقع آشپزی کاری به کارم نداره ولی با بقیه اسباب بازیهاش در خد دو سه دقیقه بیشتر سرگرم نمیشه بیبی اینشتن هم بیشتر از این نمیذارم چون زیادش خوب نیست و نمیخوام هم تلویزیونی بشه
من هنوز بی بی انیشتین نزاشتم براش .نمیخواستم تلویزیون دوست بشه حالا تلویزیون نادوست شده و اصلا توجهی بهش نمیکنه

آهنگهای هنگامه یاشارو زیاد میزارم که دوست داره
یک کابینت رو پر از وسایل مورد علاقه اش کردم روز 40 بار خالیش می کنه
کشو روسرهای منو خالی می کنه می اندازه سرش یک دور میزنه میره سراغ بعدی
عروسکهای پولیشی رو تازگی خیلی توجه میکنه بهشون و کلی بغلش می کنه و بوسش می کنه
ماشین شارژی رو خیلیی دوست داره
سایلفون رو دوست داره
مداد رنگی رو دوست داره ولی هنوز بعد از چند دقیقه میزاره تو دهنش

کلا میگن اگه یک اسبای بازی 90 ثانیه بچه ای رو سرگرم کرد خیلی خوبه:))))))))))))))
امید دارم، پس هستم
مام نرسم از بیرون هم میگیرم آخه مرتب بهش میدم ولی خودمم درست میکنم خودم یه وقتایی عدس هم درست میکنم اما نرسم از بیرون هم میگیرم ولی میذارم توی آب کلر داره میکرب داشته باشه از بین میره آخه الان دوباره میگن ضد عفونی کننده و مایع ظرفشویی به مواد غذایی نزنین سرطان زاست همون کلر آب میگن میکربهارو میکشه

والا منم خیلی گشتم دنباله عسل پاستوریزه ولی جایی نیافتمم این عسلهای کارخونه ای رو هر جا میبینم روشو میخونم ولی رو هیچکدوم ننوشته پاستوریزه فعلا که به همون سرلاک عسل بسنده کردیم
من مال بیرون رو ندادم هنوز خوم میدرستم که اونم به نظرم خیلی خوب در نمیاد . سایر حبوبات هم امتحان کن .

منم ندادم تاحالا عسل .سرلاکش هم که نمیخوره:(((
امید دارم، پس هستم
پسر من به سی دی زنبورک خیلی علاقه داره. بخصوص آهنگ اولشو خیلی دوست داره. زنبورک 1 رو بیشتر از 2 دوست داره.

ظرف ماست رو بعد از تموم شدن میشورم میدم دستش: صد بار درشو باز میکنه، میبنده ... عاشقشونه... فقط اشکالش اینه که گتهی ظرفهای پر رو هم میخواد!
زایلفونشو هم دوست داره

آها... یک کیبورد خراب داشتیم دادیم دستش نمیدونید با چه جدیتی تایپ میکنه :)))
عمر دو بایست در این روزگار