2777
2789
عنوان

دخترای مجرد سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 77 پست

خداییش ما اطرافمون تو عمرم ندیده و نشنیده بودم کسی زنش رو کتک بزنه.همیشه فکر میکردم این حرکات مال خیلی قدیم بوده..از وقتی اومدم اینجا فهمیدم و کلی ام تعجب کردم...

حال همه ما خوب است..اما تو باور نکن.
اره دقیقا ماهم اطرافمون مردا اینجوری نیستن بضی از شوهرای اینجا از مریخ اومدن😒😒

دقيقاااا 

بعضياشون جدي بيمار روانين 

البته كم نديدم اينجا زنايي ك بيمارن و روانين😂

ريپلاي افراد مذهبي تندرو  اكيدا ممنوع        نه به اين دليل كه انسان بي ديني هستم فقط به اين دليل كه من و شما حرف هم رو نخواهيم فهميد        (سوال در مورد اسكين كر___پوست و مو _زيبايي _ آرايشي داشتيد در خدمتم) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا ادم‌تا میاد از خوشبختیش میگه یه عده میگن دروغ میگی و ...پز میدی و فلان‌و فلان

درمهربانی همچون باران باش که در ترحمش علف هرز و گل سرخ یکی است ...اینجا همه مجازین چه خوب باشن چه بد تا یک ساعت دیگه که تو به روزمرگی هات برسی اونا از یادت میرن ...ادب نشانه شخصیت انسانه پس با انسانی که ادب نداره بحث نکن ...اینجا عده ی زیادی هستن که میگن ما انسان دوستیم ولی به هرچیزی که مطابق میلشون نباشه توهین میکنن...به کسی که تو ۱۷ سالگی ازدواج کرده میگن بدبخت و بیچاره و چون مجبوره داره تظاهر به خوشبختی میکنه ...اینجا آدمها با حرفای قلمبه سلمبه هرچی دلشون میخواد بهم میگن ولی در نهایت مجازین و حقیقی نیستن ...

من اصلا فکرمو درگیر حرفاشون نمیکنم     

چون فعلا دلم نمیخاد ازدواج کنم 

زندگی اونقدرام ک اینا مینالن سخت نی 

بعضی وقتا میبینم سر چ چیزای بچگانه ای با شوهره بحث میکنن خندم میگیره 

امضا   

رو راست بگم.من‌ وقتی میام اینجا و میبینم زنا چقد از شوهراشون مینالن بیشتر قدر نامزدم(یا همون دوس پسر) میدونم 

مقایسه که میکنم‌میبینم چقد متفاوته

و رفتارم باهاش بهتر شده

من نصف بیشتر تاپیکای اینجا رو باور نمیکنم

بعدشم اگه ۹۹ تا ادم یه جور باشن دلیل نمیشه نفر صدم هم همونجوری باشه

لحظه به لحظه ی زندگی من،با غم رفتن توعه لعنتی سپری شد😔💔#Aخدایا به بزرگیت قسم،لطفا نزار حسرت نوازش دوباره ی موهای عشقم بمونه رو دلم☹❤
من نصف بیشتر تاپیکای اینجا رو باور نمیکنم بعدشم اگه ۹۹ تا ادم یه جور باشن دلیل نمیشه نفر صدم هم همو ...

👍

کاربر قدیمی هستم.عضویت: 1398/04/10. کاربری قبلیم ترکید😭😭😭😭 کاربری قبلیم خوشیخت1فقیر2 بود😪 
من اصلا فکرمو درگیر حرفاشون نمیکنم       چون فعلا دلم نمیخاد ازدواج کنم  زن ...

الان یکیشون سر نون دعوا کرده  

درمهربانی همچون باران باش که در ترحمش علف هرز و گل سرخ یکی است ...اینجا همه مجازین چه خوب باشن چه بد تا یک ساعت دیگه که تو به روزمرگی هات برسی اونا از یادت میرن ...ادب نشانه شخصیت انسانه پس با انسانی که ادب نداره بحث نکن ...اینجا عده ی زیادی هستن که میگن ما انسان دوستیم ولی به هرچیزی که مطابق میلشون نباشه توهین میکنن...به کسی که تو ۱۷ سالگی ازدواج کرده میگن بدبخت و بیچاره و چون مجبوره داره تظاهر به خوشبختی میکنه ...اینجا آدمها با حرفای قلمبه سلمبه هرچی دلشون میخواد بهم میگن ولی در نهایت مجازین و حقیقی نیستن ...

منم مجرد این سایت بودم... الان دو هفتست نامزدم. اون خانوما انتخابای اشتباه داشتن. اتفاقا باید ازشون درس گرفت و اون اشتباهات و تکرار نکرد. از جنبه دیگه بهش نگاه کن. همه آدما مثل هم نیستن بعضایا پیاز داغشو زیاد میکنن یا الکی میگن

prove yourself to yourself not others
عزیزم اینجا ادم خوش زیاده فقط جرعت ندارن تعریف کنن چون سریع میخورن طرفو میگن.پز زیر پوستی و عقده ای ...

دقیقا

من هر بار اومدم گفتم اینطوری نیست و شوهر من خوبه

همه ریختن سرم که همه اینجا حالشون بده بعد تو داری پز شوهرتو میدی

منم😑 اینطوری محو میشدم