وقتی تو این سایت هستید چه جورید احساس خوبی دارید اینجا رو دوست دارید این زنا که هی میگن شوهر نکنید خوب نیست بدبخت میشید همه بدبختیا و دعواهاشون میارن اینجا یه بار ندیدم یه خاطره خوشی برا ما تعریف کنن به نظرم مجردا زیاد نیان بهتره چون فکرمونو داغون میکنن.اینجا میشه چیزی یاد گرفت .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ريپلاي افراد مذهبي تندرو اكيدا ممنوع نه به اين دليل كه انسان بي ديني هستم فقط به اين دليل كه من و شما حرف هم رو نخواهيم فهميد (سوال در مورد اسكين كر___پوست و مو _زيبايي _ آرايشي داشتيد در خدمتم)
راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ...
عزیزم اینجا ادم خوش زیاده فقط جرعت ندارن تعریف کنن چون سریع میخورن طرفو میگن.پز زیر پوستی و عقده ای
پس فقط بدبختیا جار زده میشه
همینطور ک ما دهن مونو بستیم و در مورد شما قضاوت نمیکنیم شماهم حق ندارید در مورد سن ازدواج و تحصیلات من نظر بدید شما اگ بیل زن اید یه بیلی به باغچه خودتون بزنید .خود خدا هم ممنوع نکرده ازدواج تو سن پایین رو حضرت فاطمه هم ۹ سالگی ازدواج کرده ادمی ک از زندگی راضیه رو نرنجونید با حرفاتون ...بذارید یه یاد خوب ازتون بمونه🙂😏