2777
2789
عنوان

دخترای مجرد سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 77 پست

اتفاقا خوبیش ب همینه ک مشکلاتشونو مطرح میکنن ما ازشون درس میگیریم انگار یکی از اعضای خانواده یا فامیل برات تعریف کنه بعدا ک تو زندگیت باش روبرو میشی یاد اینا میوفتی تاحدودی میفهمی چیکار کنی باز از هیچی بهتره

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره مثلا من فهمیدم

شوهر

هر چه دیر آید خوش آید

با قوم شوهر

فقط سلام و وسلام

هیچ کس

رازدار تو نیست پس رازتو ب کسی نگو

دشمن نمیتونه تورو زمین بزنه اما دوست راااااحت میتونه

خودت باش.          مگه خودت چشه؟؟؟

بار منفیش که زیاد هس

از خیانتو کتکو بداخلاقی بگیر تا مشکلات خونواده شوهر

ولی خوبم توشون زیاده

باید سنحیده و عاقلانه ازدواج کرد، ولی بازم ازدواج هندونه دربستس

ریسکش زیاده، البته سیاستایی که بضیا میگن بدردبخوره، اونا باتجربه ترن

توي زندگي مشترك لحظات خوش هست عشق هست همدلي همراهي همسفري همه چيزاي خوب هست 

گاهي دعوا هم هست نيني سايتيا فقط ميان از دعواش ميگن و اينكه اون لحظه عصباني هستن شما توجه نكن بهشون 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

بگن سرنوشت همه که یکی نیس خیلی خوبه جواب سوالاتو میدن شبیه خودت مببینی اطلاعات میره بالا نرو تو اون تاپبکا

تیکر بارداری نیست.درسته الان روزهای خوبی رو نمیگذرونم درسته الان دنیا به کامم نیست از خیلی جهات درسته الان دوران سختی رو میگذرونم ولی بدون به امید صبح روشن میجنگم  تا از این روزها بگذرم اندکی صبر سحر نزدیک است .میرقصانم زندگی را به ساز خودم

نظر ادمای اینجا واسم مهم نیس چدن معلوم نیس تو جه شرایطی و با چه هدفی با چه شخصی ازدواج کردن یه عدشون که افتخارشون کودک همسریه یه عدشون افتخارشون با گدایی زندگی کردنه و....

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست

عزیز دل اصلا چیزای منفی رو اینجا نخون در کل درمواقع لازم بیا بعدشم ازدواج خیلی خوبه دانشگاه خیلی خوبه کار زن خیلی خوبه  بچه خیلی خوبه این زنا از تفریحا ولحظات خوششون زیاد نمیگن شنونده باید عاقل باشه

من یه مدت که تاپیک های خیانت رو می خوندم کلی از ازدواج کردن زده شده بودم اما منطقی که نگاه کردم دیدم در دنیای واقعی و فامیل و آشنای من چند تا خائن هست از صد نفر شاید ده نفر و کمتر اما نه همه. عزیزم یک روز یه خانم عاقلی بهم حرف قشنگی زد در جواب اینکه من گفتم نمی خوام ازدواج کنم چون خیلی ها رو می بینم از زندگی زنایی شون ناراضی هستند. ایشون بهم گفت عزیزم اونهایی که به تو می رسند(یا مثلا تو همین سایت) از مشکلاتش و اختلافات و روی بد منفی اش برای شما میگه از روی خوبش کع داشتن زندگی مستقل،لذت مادر شدن لذت همسر و همدمداشتن وقتی که با هم لحظات خوب و عاشقانه دارن نمیگن همه زندگی زناشویی سیاه مثل تعاریف اونها یا سفید مثل اغراق برخی ها در نمایش خوشبختی نیست زندگی متاهی هم مثل تمام ادوار زندگی سیاه و سفید باهمه