2777
2789
واکنش تو چی بود؟

گریه 

ببین اینا 4 تا پسرن ،باباشون عصبی بوده 

و عموهاش 

اینا همش داد میزدن وفحش سر چیرای الکی . 

زنه پیر شده .

بعد ، پسرا از پدره الگو گرفتن توی روستا .یه پسره معلم شده یکی استاد و غیره ..

حالا بازهم با زن هاشون همینن .زن ها پیر میشن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این مرضشون درمان‌ندارع کلا😐

پسربچه ها از کودکی داد میزدن و دعوا

تا به خواسته شون برسن 

و عادت کردن همه چیز باید طبق میلشون باشه 

که این غیرممکنه .نمیشه 

همیشه یه بهونه ای دارن .

گریه  ببین اینا 4 تا پسرن ،باباشون عصبی بوده  و عموهاش  اینا همش داد میزدن وفحش ...

به نظرم تا چند وقت باید سرررد میشدی باهاش محلش نمیدادی تا خودشو درست کنه.زود نبخشیش وگرنه همیشه همینطوره.

اگه بخوان میتونن جلوی خودشون رو بگیرن مخصوصا اگه بترسن طرف رو ازدست بدن حتی ازنظر احساسی.درست نمیگم؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
پسربچه ها از کودکی داد میزدن و دعوا تا به خواسته شون برسن  و عادت کردن همه چیز با ...

طرز تربیت خیلی مهمه.اونا دیگه فک‌ میکنن هرچی بخوان باید انجام بشه و عصبانیتم شده یه وسیله واسه ترسوندن شما

به نظرم تا چند وقت باید سرررد میشدی باهاش محلش نمیدادی تا خودشو درست کنه.زود نبخشیش وگرنه همیشه همین ...

گفتم طلاق بهتر شد ،

ولی .....

نمیتونم خاطرات بدش فراموش کنم رفتنی باشم شاید ،.

روانپزشک لازمه .

طرز تربیت خیلی مهمه.اونا دیگه فک‌ میکنن هرچی بخوان باید انجام بشه و عصبانیتم شده یه وسیله واسه ترسون ...

ولی من اگه جای ننه ی مرد سالار روستاییش بودم 

یه چوب تر برمی داشتم ،یه گوش کر 

همون کودکی ، تا میخوردن میزدمشون اگه از این اداها درمیوردن ،ویادشون میدادم باید با مقام زن چه برخورد کنن ،.

بنظرم اهمیت نده به عصبانیتش‌.محل نذار

مگه میذاره محل نذاری 

تصور کن سر یه چیز الکی ، هرچی سعی میکنی لبخند بزنی صبور باشی 

طرف فحاشی میکنه و داد های وحشتناک و بلند 

طوری که تا اشک هات نبینه ،آروم نمیشه 

اینا روانین .

مگه میذاره محل نذاری  تصور کن سر یه چیز الکی ، هرچی سعی میکنی لبخند بزنی صبور باشی  طرف ...

همون دیگه عادتش دادی اشکتو ببنه واروم شه.باید یجوری رفتارکنی که بدونه برات مهم نیس عصبی بشه یانه

خیلی نه😅 پدرم پزشکه معمولا کسی زود عصبی بشه میگه آزمایش کم خونی بده حالا بپرس شاید بلد باشم اگرهم ...

کم خونی فقر آهن دارم ولی کلا زود از کوره در میرم مال اونه؟؟؟

خدا جونم مراقب دلخوشیام باشیآ💋
2810