2777
2789
اره فهميدم البته بعدش 🤐😔

🤣🤣🤣🤣

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اين ساناز خيلي فضوله ها از من گفتن بود

استارتره  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
2805
جاریه من میگفت شوهرت اینجوری بود واونجوری بود فلان.بعدم‌میگفت‌من خیلی دوس داشتم‌بچم شبیه شوهرت بشه😑

مثلا 

بلد نبودم سفر اسنپو لغو کنم ، چون راننده قبول کرده بود گزینه لغو نداشت 

سرهمین ،شوهرم وسط خیابون جلو مردم فریاد میکشید وتوهین 

این نرماله ؟

اره بعد فهميدم 😃🙄😁

باید بلافاصله پستتو پاک کنی وگرنه تا ۶ صفحه باید جوابگو باشی😁😉

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
مثلا  بلد نبودم سفر اسنپو لغو کنم ، چون راننده قبول کرده بود گزینه لغو نداشت  سرهمین ...

واکنش تو چی بود؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
خانومی شما از طب سنتی سر در میاری؟؟ میخوام بدونم چنتا سوال دارم

خیلی نه😅

پدرم پزشکه معمولا کسی زود عصبی بشه میگه آزمایش کم خونی بده

حالا بپرس شاید بلد باشم اگرهم بلد نبودم که ببخشید

2810