2777
2789
فقط می‌خواستم بگم خونهٔ کوچیک با تمام بعدش زود تمیز میشه،،من از یک خونهٔ بزرگ که سی‌ صد متری بود تازه اتاق خواب‌ها بالا بود و زیر زمین بود اومد توی یک قلکِ شصت و پنج متری...قبلان یک روز بالا رو تمیز می‌کردم و یک روز پایین حالا توی این آپارتمان هر روز هم خونه رو تمیز کنی‌ اصلا خسته نمیشی‌ تا میا جارو کنی‌ میبینی‌ تموم شد....خیلی‌ زود عادت میکنی‌ نگران نباش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بدی یه دیوار اون اتاق بزرگه رو کلا برات کمد دیواری بزنه همه چیت جا میشه...اندازه اتاقات خوبه....
برای سالن یه دست مبل و یه نهارخوری 6 نفره جا میشه...
همچینم خونه ت کوچیک نیست...از کمد و کتابخونه خوب استفاده کن....اگر انباری داری کلش رو بده برات طبقه بندی کنن همه چیت جا میشه

در ضمن منزل نو مبارک....انشالله به زودی بزرگ و بزرگترش میکنی
عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد...
انشاالله مبارکت باشه
ولی خونت کوچیک نیست!
کمی ابتکار به خرج بدی همه چی درست و حسابی جا میشه .
از تمام نقاط بلا استفاده خونه استفاده کن .
الان خیلی ها با بچه تو 50 متری زندگی می کنن خوش و خرم .
خدا رو شکر که خونه مال خودته به این فکر کن
دور خودتو شلوغ نکن خانومی
بنظر من مبل نخر میز ناهار خوریم همینطور اخه بچه داری گناه دارن هی تو این وسیله ها راه برن
برای اتاق شیش متری یه تخت دو طبقه بخر برای کوچولوهات که تا بزرگیشونم بتونی مصرف کنی
کمد دیواری هم با طبقات متعدد حتما بزن
انشالل. خونت بزرگ شه ما شهرستانیم خونمون خیلی بزرگه برای پسرم خیلی خوبه ولی خب مرتب نگه داشتنشون واقعا سخته دائم باید راه بری
من یکروز راه میرم تا خونه رو جمع کنمو جارو و گردگیری
ولی خونه داداشم تهران 50 متره نیم ساعته جمع میشه اینم واسه خودش مزیتیه بهرحال
خونتونم مبارک باشه انشالا
از لحظه ای که مادر شدم نمیتوانم بدون شرم به چشمان مادرم بنگرم! ای فرشته زمینی ،ای مادر فداکارم .... بسیار دوستت دارم