2777
2789
عنوان

مامان های کلاس اولی ها

884 بازدید | 29 پست

سلام مامان های خوشگل

همگی خوبید؟

پسر من امسال مهر میره کلاس اول ... گفتم تاپیک مامان های کلاس اولی درست کنم که تو این تاپیک در مورد مسائل مهم بچه های کلاس اولی تبادل نظر کنیم 

من که خودم نیازمند راهنمایی هستم ... اصلا نمی دونم باید چیکار کنم   

مثلا روز اول دبستان باید چیکار کنم 

لواز التحریر چی براش بگیرم و هر چیزی که به فکرتون میرسه مهمه بهم بگیم

پیشاپیش ممنون از همتون

به امید موفقیت عشقای مامانا   

وای منم امسال دخترم میره کلاس اول بخدا انقد استرس ودلشوره دارم که حد نداره الانم اماده شدم برم مدرسه ....بعد دوماه ک ثبت نامش کردم زنگ زدن گفتن تو محدوده ما نیستی بیا جابه جاش کن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مداد های ۶ گوشه بگیر   گرد ها توی دست بچه  سرمیخورن

دفتر  هم ۵۰ برگ بگیر   که مشق مینویسه زودی تموم شه از دفترش خسته  نشه

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
وای منم امسال دخترم میره کلاس اول بخدا انقد استرس ودلشوره دارم که حد نداره الانم اماده شدم برم مدرسه ...

الهی ... منم تقریبا مثل شمامم ... انشالله خدا کمکشون کنه ... حالا مدرسه را چیکار کردی ؟

اما مداد سياه نرم و پاك كن خوب و مداد تراش با دفتر با جلد محكم كه راحت پاره نشه بايد داشته باشه ، دفتر نقاشي هم همينطور ، جامدادي سبك و ساده ( بسته به قانون مدرسه بعضي ها كارتوني نميذارن ببري چون ميگن باعث حواس پرتي ميشه)

عزيزم بايد بذاري يه هفته مونده به مهر معمولا مدرسه ها ليست لوازم رو اعلام ميكنن 

جدی؟ خوب شد گفتی ؟ میخواستم برم بازار کلی بخرم ... یعنی اینطوره که معلمش میگه چه مداد رنگی یا چه دفتر بگیرم؟ مثل مهد لیست میدن؟

جدی؟ خوب شد گفتی ؟ میخواستم برم بازار کلی بخرم ... یعنی اینطوره که معلمش میگه چه مداد رنگی یا چه دفت ...

بله خيلي وقتا خيلي چيزايي كه از قبل ميگيري بي استفاده مي مونه ، هر مدرسه و معلمي يه نظر داره ، صبر كن منطقي تره 

اما مداد سياه نرم و پاك كن خوب و مداد تراش با دفتر با جلد محكم كه راحت پاره نشه بايد داشته باشه ، دف ...

کیفشو طرحدار گرفتم ... اونم احتمال داره نزارن استفاده کنه ؟ اصلا تو بازار ساده نبود   

الهی ... منم تقریبا مثل شمامم ... انشالله خدا کمکشون کنه ... حالا مدرسه را چیکار کردی ؟

هیچی الان میخام برم یجای دیگه اگه اونجا جا نداشت برم آموزش پرورش بگم دوماه قبل بچمو ثبت نام کردم الان گفتن تو محدوده نیستی جالبه طبقه بالایی ما بچه هاش همون مدرسه میرن تو محدوده حساب میشن ما ک پایین هستیم جز محدوده نیستیم .آدرس یه مدرسه ی خیلی دورتر رو داده میگه اسم بچتون اونجا در اومده اونجایی ها هم لهجه دارن من نمیخام بچم اونجا بره

کیفشو طرحدار گرفتم ... اونم احتمال داره نزارن استفاده کنه ؟ اصلا تو بازار ساده نبود    

من هفته گذشته تهران بودم همونجا براش خرید کردم هرچی ب ذهن خودم رسید حالا دیگه نمیدونم بدردش میخوره یا ن

بله خيلي وقتا خيلي چيزايي كه از قبل ميگيري بي استفاده مي مونه ، هر مدرسه و معلمي يه نظر داره ، صبر ك ...

ممنون از راهنمای  اره منطقی تره صبر کنم معلمش بگه ... فقط یک دفتر و مداد و پاک کن براش میخرم ... البته خدا کنه گرون نشه... کفتم زودتر بگیرم که نیفته آخر شهریور لوازم تحریر گرون بشه 

من هفته گذشته تهران بودم همونجا براش خرید کردم هرچی ب ذهن خودم رسید حالا دیگه نمیدونم بدردش میخوره ی ...

انشالله به دردش میخوره .. حالا امسال استفاده نکنه سال دیگه استفاده می کنه