2777
2789

دخترش فک‌کنم الان همسنم باشه،کسی عکس می می نازو نداره؟

میشه برام صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘😘تیکر تولد شاه پسرمه❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی هست؟قضیه چیه؟🤔

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

خدا بیامرزتش😔😔

کاربر قدیمی هسدممم                                                        قهوه دم می کنم. نصف قاشق سیانور در فنجانت میریزم!لبخند که میزنی میگویم:قهوه ات سرد شده بگذار عوضش کنم.                                                            این کار هرشب من است. سالهاست که میخواهم تو را بکشم. ولی...لبخندت را چه کنم؟!

منم

خدا رحمتش کنه

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
2810