2777
2789
عنوان

با دیدن تاپیک می می ناز چقد دلم‌گرفت😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 53 پست
خب عزیزم استارترش چن بار گفته که خوب میشم و میام پیشتون ولی... بنظرت این ینی چی

وای نههههههه رفتم تاریخدتاپیکو دیدم92/4/20بود ولی تاریخی ک پست اون خانوم بود92/12/17بود ینی چندماه بعد وایییییییی خیلی حالم بد شد خدابیامرزتش

خدایاراضیم به رضای تو ،خدایاشکرت بخاطراینکه این همه خوشبختم وشکرت بخاطرآینده ی زیبایی که پیش روم قراردادی شکرت بخاطرسرنوشت قشنگی که برام مقدر کردی بی نهایت شکرت (دوستت دارم خالق من)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای نههههههه رفتم تاریخدتاپیکو دیدم92/4/20بود ولی تاریخی ک پست اون خانوم بود92/12/17بود ینی چندماه ب ...

خدا رحمتش کنه و به بازماندگانش واقعا صبر بده

قد آسمون خودتو دوس داشته باش باور کن تو دنیا هیچی ارزشش بیشتر از خودت نیس👧
وای نههههههه رفتم تاریخدتاپیکو دیدم92/4/20بود ولی تاریخی ک پست اون خانوم بود92/12/17بود ینی چندماه ب ...

مریم خانوم 10 اسفند 92 فوت کردن.روحش شاد باشه💚💚💚

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
مریم خانوم 10 اسفند 92 فوت کردن.روحش شاد باشه💚💚💚

ربتم پروفایلش تاپیک قبلیاشو دیدم جیگرم سوخت وای براش فاتحه بفرستید بچه ها

خدایاراضیم به رضای تو ،خدایاشکرت بخاطراینکه این همه خوشبختم وشکرت بخاطرآینده ی زیبایی که پیش روم قراردادی شکرت بخاطرسرنوشت قشنگی که برام مقدر کردی بی نهایت شکرت (دوستت دارم خالق من)
لینک تاپیکشو دادم

رفتم دیدم.قلبم تیر میکشه.😭😭😭😭😭خدارحمتش کنه

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
یکی ازکاربرای قدیمیه فوت شدن مریزبود

آره رفتم خوندم.😔😔😔 از بچه هاش کسی خبری نداره؟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی