2777
2789
عنوان

مامانای آذر 91 بیاین تو لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 4031 بازدید | 84 پست
سلام. من تازه عضو شدم. آرتین من 29 آذر با وزن 2900 به دنیا اومده، تو 5 ماهگی 6750 بود. هم شیر خودمو می خوره و هم کمکی. الان 5 روزه حریره رو شروع کردم. اولش یه کم از شیر غلیظ تر بود ولی کم کم دارم غلیظ ترش می کنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
پسر من هم 9 آذر به دنیا اومده، وزنش هنگام تولد 3،270 بود.وزن 5 ماهگی اش هم 7،300بود که دکترش گفت راضیه...
این ماه بهش فرنی ، حریره بادام ، سرلاک برنج و میان وعده موز له شده یا سیب رنده شده و یا آب سیب یا آب هویج دادم
دیدی درد نداشت؟
جمله نوستالژیک پدر و مادرها بعد آمپول زدن به بچه هاشون در حالی که بچه داره خون گریه میکنه
یعنی اون همه اشک ماله شوق بوده!
2805
دخترمنم...٢۶ آذریه....من خیلی مشکل دارم بزرگترینش اینهکه باید برگردم سرکار و دخترموحشتناک وابسته شده...بغلهرکی میدم اینقد گریه میکنه نفسش بند بیاد....
خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    
دخترمنم...٢۶ آذریه....من خیلی مشکل دارم بزرگترینش اینهکه باید برگردم سرکار و دخترموحشتناک وابسته شده...بغلهرکی میدم اینقد گریه میکنه نفسش بند بیاد....
خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    
مامان جون پارمیس...شیرخودت میخوره؟
مامان جون پارمیس...شیرخودت میخوره؟
2810