2777
2789

مگه پول نمیگیرید تا نظم بدید به این سایت

چرا وظایفتونو انجام نمیدین؟

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

کلی کاربر بی ادب و بی خانواده ریختن تو سایت تو تاپیک ها فحاشی میکنن تگتون میکنیم هیچ کاری نمیکنید

دقیقا وظیفتون چیه این وسط

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط تاپیک سیاسی نباشه با بقیه موارد کار ندارید درسته.؟

مثلا در مورد گرونی تاپیک بزنیم تا یه ماه تعلیقیم .ولی اونی که فحاشی میکنه تو تاپیک ها کاریش ندارید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

یه بار یکیشون گفته بود صبر میکنم دعوا بشه بعد اون کاربری که از خودش دفاع کرده یا نی نی یار رو تگ کرده؛ حذف میکنم😐

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

دقیقا اصلا به فحش ها رسیدگی نمیکنن منم از این موضوع گلایه مندم حالا جالب اینجاست از این کامنت میترسم تعلیق نکنن منو ولی اگه فحش میدادم تعلیق نمیشدم🤣

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
یک کاربر هست کلا فحشهای زشت ناموسی میده هزار تا تاپیک فرستادم برای نی نی یار شات فرستادم اصلا هیچی

دقیقا من از درمانگاه تازه اومدم یکی منو تگ‌کرده بود فحاشی کرده بود گفته بود بچه توی شکمت بمیره 

نینی یار تگ‌کردم انگار به دیوار حرف زدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط تاپیک سیاسی نباشه با بقیه موارد کار ندارید درسته.؟مثلا در مورد گرونی تاپیک بزنیم تا یه ماه تعلیق ...

یه بار شهادت یه بزرگی رو تسلیت گفتم یک ماه بیشتر تعلیق شدم 😐

معجزه شکر گزاری
2810