2777
2789

سلام من کیست درموئید دارم قبلا یبار عمل کردم اما دوبارع عود کرده ۶سانت شده دکترا تشخیصشون اینه ک باردار شم بعد عمل کنم ولی من الان هنوز باردار نشدم حدود نه ماه اقدامم ولی هیچی ب هیچی خیلی ناراحتم استرس دارم

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگفتن باردار نشدی بیا آی وی اف؟

نه گفتن تا یک سال طبیعیه مکملای قوی دادن گفتن بعدش بیا دارو برای باردار شدن میدیم اگ نشدی بازم عمل کن  شمام داشتین؟

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
2805
اگه زیر سی هستی تا یک سال زمان لازمه برای اقدام

۲۲سالمع

نه گفتن تا یک سال طبیعیه مکملای قوی دادن گفتن بعدش بیا دارو برای باردار شدن میدیم اگ نشدی بازم عمل ک ...

خب دیگه تا یک سال باید زمان بدی 

نه من کیست اندومتریوما دارم واسه من با واسه شما فرق داره گلم .

ولی درکل عمل نمیکنه دکترم گفت اقدام کن باردار نشدی بعد ای وی اف. عمل تو گزینه هاش نیست چون ذخیره تخمدانو میاره پایین  

خب دیگه تا یک سال باید زمان بدی نه من کیست اندومتریوما دارم واسه من با واسه شما فرق داره گلم .ولی در ...

شما چند وقته اقدامی عززیزم حالا من یبار عمل داشتم قبلا

من هیچ علائمی نداشتم مهر تمصمی گرفتم اقدام کنم رفتم چکاپ پیش از بارداری 

سونو وازینال کرد دید کیست دارم قرص ضد بارداری داد که اقتادم به نزدیک دوماه خونریزی 

دگترمو عوض کردم رفتم تحت نظر یه پروفسور 

تازه با اون شروع کردم 

من هیچ علائمی نداشتم مهر تمصمی گرفتم اقدام کنم رفتم چکاپ پیش از بارداری سونو وازینال کرد دید کیست دا ...

نه منم هیچ علائمی نداشتم قبلشم همین کیستو داشتم بعد عمل چکاب میشدم فهمیدم دوباره عود کرده