2777
2789
عنوان

واسه درمان سرماخوردگی کمکم کنید

86965 بازدید | 34 پست

نانردم سرما خورده متاسفانه تندتند هم مریض میشه😭اب ریزش بینی و سردرد و گلو درد داره

دکتر نمیره بگین چی بخوره براش بهتره؟قرصم چیزی میشناسین بگین لطفا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

زنجبیل بریز تو اب جوش.عسل و لیمو هم خوبه.اگه تند تند سرما میخوره ویتامین ث زیاد بخوره و شروعرفصل سرما واکسن انفولانزا بزنه

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

اول صبح عسل و لیمو تازه تو یه لیوان اب ولرم. قرص آزیترو ماسین سیتریزین از داروخانه بگیر. ازیتروماسین روز اول دوتا بعد روزی یدونه. سوپ مرغ با فلفل زیاد. حتما حتما به جای چایی پونه دم کن براش بخور هم بده

♡♡♡هرکه خود داند و خدای دلش که چه دردیست در کجای دلش♡♡♡♡
قر قره آب نمک رقیق،سوپ آب میوه پرتقال و لیمو شیرین هم اگر پیدا کردی،سوپ پای مرغ به شخصه امتحان کردم ...

مرسیی عزیزم.فقط قرصی نمیشناسی واسه سرماخوردگی که اسمشو بگی؟

سلام

نمیدونم قبول دارید یا نه ولی همینجا از بقیه بپرسی می بینی که صحت داره

عنبر نسا

چند بار در روز دود بده نفس بکشه بره تو بینیش چرک خشکن بسیار قوی هست

نگاه و صداو وجود نازنینتو دیگه واسه همیشه کم دارم مامان بزرگ عزیزم.

گفتی کی سرماخورده؟برا گلو شربت دیفن هیدرامین خوبه.قرص سرماخوردگی.قرص سیتریزین هم برا اب ریزش بینی.اینها داروهای سرماخوردگی.

ولی همش بخوابه وسوپ گرم بخوره مایعات زیاد بخوره خوب میشه.نظرهای دوستان هم انجام بده سریع خوب میشه

2810