2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه. آوا رو بردم وزنش 9 کیلو 500 گرم شده. بچم تقریبا نزدیک 200 گرم کم داره طبق نمودار. البته پرستارش گفت خوبه و این کمبود وزن طبیعیه و جبران میشه. قدش 79 سانت که خوبه. حالا باید تلاش کنم کمبود وزنش جبران بشه. نازلی جان ممنون که به یادم بودی عزیزم. در واقع اگر شما اینترنت ایران رو با جای دیگه مقایسه کنین متوجه میشین که ایران اینترنت نداره ولی خارج از شوخی من تو این مدت که ایران بودم یک بار براتون نوشتم و شرح حال دادم. البته بیشتر سعی میکردم با خانوادم باشم و مواظب آوا. فقط بعضی شبا تو فیسبوک به پیج مامانا و نینیای 92 سر میزدم تا از تجربه های مامانایی که با بچه به ایران سفر کردن استفاده کنم. امیدوارم که آدرینا گلی همه آزمایشاتش خوب باشه و خودتم سلامت و شاد باشی عزیزم. اناییل جون امیدوارم خبرای خوب شنیده باشی و خوشحال باشی گلم. ماشالا به آنیتا خوشگله که داره شیرین زبونی میکنه کم کم. مامی مهرسا بخیه ها رو کشیدی؟ آرسن جون بد به دلت راه نده و امیدوار باش. بچه ها خیلی جالبه اینجا به بچه ها آهن و ویتامین نمیدن اصلا. اونروز سوال کردم گفتن اصلا لازم نیست تو این سن. فقط قطره ویتامین د لازم و ضروریه که اونم ار وقتی آوا به دنیا آمده روزی 5 قطره میخوره.
چرا بعضی از آدما مغزشون اندازه نخود اما دهنشون اندازه هندوانه س؟؟؟؟
سارا جون در هرکشوری یه نوع ویتامین یا مواد مغذی کمه که با توجه به اون به بچه ها تجویز میکنن به خاطر همینه که مرکز بهداشت ایران تاکید داره که قطره آهن یا مولتی ویتامین ایرانی برا بچه ها استفاده بشه. کشورهای اروپایی هم که وضع بهداشتشون خوبه شاید نیاز به این چیزا نداشته باشن.
وقتی امیدت به خدا هست چه باک! بگذار هرچه میخواهند ناامیدت کنند!
وزن آنیتا هم 9400 بود و قدش 74 که گفت خوبه من هم وقتی برا آزمایش خون پرسیدم گفت نیازی نیست 18ماهگی ازش میگیرم. تو این سن رگ بچه ها پیدا نمیشه اذیت میشن
آرسنی ماشین فدای سرتون ایشالله که ضرر به جونتون نخوره. یه صدقه بده برا دفع بلا. ایشالله که سفرتون به خیر و خوشی باشه و با خبرای خوب برگردی.
مهرسا امروز برای واکسن بردم بچم کلی گریه کرد .گفتن شاید چند روز دیگه تب کنه همون حرفی که به انیتا گفتن دور سرش 47 بود فقط یک سانت اضافه شده قدشم 77.5 بود . بچه ها شما عسل میدین ؟ این خانومه گفت بده بهش اما میترسم
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم