2777
2789
سلام به همه مامانا مامان مهرسا چی بگم فردا جواب میگیرم این پرستارها که مهرو محبت ندارن اولش دخترم کلی بهشون خندید اما اونا فقط کارشون کردن نمیدونم چرا دوبار خون گرفتن زیارت قبول مرسی که به یاد بچه ها بودی مامان اوا خوش اومدی امروز به یادت بودم گفتم چرا خبری ازش نیست مگه در ایران اینترنت نیست امیدوارم بهت خوش گذشته باشه
صبح خیلی دوست دارم بخاطر بوسه همسرم صدای مادرم و خنده دخترم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرین به همه نی نی ها و قبلش ماشالا ادرینا حرف نمیزنه فقط بابا و ماما -دد بقیه حرفش اشارست که کاملا میفهمم شیطونیهاش زیاد شده کبار خیلی کلافه و خسته بودم زدم به پشتش و داد زدم اونم خندید اما خودم از کارم خیلی ناراحت شدم کلی گریه کردم الانم کار مامان انیتا رو انجام میدم فقط اسمش صدا میکنم اونم دیگه تکرار نمیکنه این دو سه روز درگیر ازمایشهاش بودم روزی 3 یا 4 ساعت میرفتم حموم که ببخشید خانوم ادرار کنه و من نمونه رو ببرم اما اصلا و همین که پوشک میکردم ادرار میکرد خیلی بی حوصله شدم و چندباری حرص خوردم اما اون بنده خدا هم گناهی نداشت عادتش نداده بودم سرپا بگیرمش ادرینا هم اذیت میشد و کلافه ولی چقدر سخت بود ارسن جون یاد شما افتادم که میگفتی رادوین ازمایش میبرم ایشالا که دیگه این روزا تکرار نشه و روزای آخری باشه که میبری ازمایش
صبح خیلی دوست دارم بخاطر بوسه همسرم صدای مادرم و خنده دخترم خدایا شکرت
مامان مهرسا به خوبیهای کلاست فکر کن به اینکه یه روز مهرسا مثل همین بچه ها رو نیمکت میشینه و میخواد درس بخونه پس با عشق و علاقه به این بچه ها درس بده تا میایی خونه حال و روز خوبی داشته باشی
وقتی امیدت به خدا هست چه باک! بگذار هرچه میخواهند ناامیدت کنند!
بچه ها میگم وقتی اون پلاستیک نمونه رو چسبوندیم واسه نی نی نمیشه پوشک سایز بزرگ ببندیم تا نی نی جیش کنه؟؟؟؟ منم باید مهرسا رو ببرم تا از خون و نمونه ادرار بده واسه یه سالگی خیلی خون میگیرن؟من مهرسا رو واسه ۶ماهگی نبردم تا از حون بده حالا باید جورشو بکشم.
من وقتی کیسه ادرار رو می چسبونم گاهی دیگه پوشکش نمیکنم.فقط شورت پاش میکنم که راحت باشه. معمولا صبح که از خواب بیدار میشه می برم میشورمش و کیسه ادرار رو میچسبونم. خیلی زود جیش میکنه.
بچه ها دیروز شوشو پشت چراغ قرمز بود و یه ماشین از پشت زده بهش.اونقدر سرعتش زیاد بود که ماشین شوشو به ماشین جلویی هم برخورد کرده. ماشینمون داغون شده شنبه هم قراره بریم تهران.احتمالا مجبوریم با ماشین پدر شوهرم بریم.
ارسن جان خدا رو شکر خسارت جانی نداشته مالی حل میشه . بچه ها این ازمایشی که یگین برای چیه ؟ من این بار که بردم واسه ازمایش تیروئید و کلسیم و بود فک کنم دکتر حرفی از ازمایش یک سالگی نزد
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم