2777
2789
دعوت به همکاری http://pasargad-niazmand.blogfa.com/post/13 مشاوره و صدور بیمه عمر و تامین اتیه http://pasargad-niazmand.blogfa.com/post/14
http://pasargad-niazmand.blogfa.com/ ادرس : مشهد - خیام شمالی - بلوار هدایت - نبش هدایت 32- نمایندگی بیمه پاسارگاد - نیازمند ....... تلفن 37578809 - جهت شهرهای غیر از خراسان رضوی 05137578809 ----- تلفن همراه 09154820028
اخه دفعه قبل 46 بود خیلی وقت بود اندازه نگرفته بود همش یه سانت!!!!!وزنش 10 واسه پای مرغ بعد اینکه خوب شستی میریزی توی قابلمه و یه مقدار اب میریزی با یه پیاز بزرگ تا بوی بد گوشت رو بگیره میخذاری یه چند ساعتی بجوشه من یه صبح تا بعد ظهر گذاشتم بعدشم که مثل زله میگیره خودشو ابشو جدا میکنی .البته ناخن داره نمیدونم باید بگیری اونا رو یا نه اخه من چون بدم میومد گفتم مامانم درست کرد حالا میپرسم بهت میگم
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه مامانای گل و نی نی های نازشون ارسن جون و انابیل جون ایشالا که خوش خبر باشین جواب ازمایش ادرینا اومد دخملی مبتلا به کم خونی و کمبود ویتامین D هست اما خداروشکر عفونت نبود لطفا بگید چه آهنی و ویتامینی میدید ؟ ادرینا الان از 8 ماهگی قد و وزن اضافه نکرده و حتی وزن کم کرده وزن قبلیش 9800 وزن 9 و قد 76 دکترش فقط گفت از هر کدوم 1 سی سی بدم مقدارش بیشتر کرد.
صبح خیلی دوست دارم بخاطر بوسه همسرم صدای مادرم و خنده دخترم خدایا شکرت
راستی آمپولم براش نوشته الهی فدای دخملم بشم که این ماه همش داره سوزن میخوره هنوز واکسنش نزدم یکشنبه باید بزنم مامان اوا به اینترنت ایران چی گفتی اینترنت زغال سنگیه دیگه
صبح خیلی دوست دارم بخاطر بوسه همسرم صدای مادرم و خنده دخترم خدایا شکرت
سلام مامانا آخیییی عزیزم آدرینا گلی چرا کمبود آهن و ویتامین د داره بچه؟ بد غذا ست حتما نازلی جون؟ عزیزم بچه. اما درست میشه خوبه که الان متوجه شدی. این ذغال سنگ رو خوب اومدی هه هه مامی مهرسا بخیه های مهرسا رو کشییییییدییییییییی؟؟؟؟؟؟؟ بچه ها اصلا حال سرکار رفتن رو ندارم چکار کنم؟ خیلی تنبل شدم
چرا بعضی از آدما مغزشون اندازه نخود اما دهنشون اندازه هندوانه س؟؟؟؟
سلاااااام.به همگی .کوچمولوا خوبن.نازلی جون تو وعده ای غذایی هر روزش گوشت باشه.عدسی براش درست کن.اگه دوست نداره تو سوپش بریز.من عدس رو پوست گرفتم و اسیاب کردم تو سوپاس میریزم.نخود هم مینجور.چون خودم کم خونی دارم میترسم مهرزادم داشته باس شه.دکترش ازمایش برا یک‌ماه دیگه نوشت.ویتامیناشو مرتب بدی حل میشه.من تا حالا که ایروویت میدادم با ویتامین ایرانی.این دفعه دکترش یه شربت براش نوشت که هنوز نگرفتم
پسر کوچولوی من با اومدنت دنیای من معنا گرفت
مامان مهرسا دخمل خوشکل چطوره؟بخیه هاشو کشیدین... اناییل .هنور برنگشتی؟ایشالا با خبر خوب میایی.. تو غذای مهرزاد اب قلم گاو ریختم.ببخشید بعد پیپی کردن پاش خیلی قرمز و سوخته.به پروتیین گاو حساسیت داسته.یعنی مال اونه.؟؟چند بار بهش دوغ و ماست داده بودم مشکلی پیش نیومده بود.درروز برا اولین لار بردمش بیرون و خودش کلی راه رفت.میشه پوشک بوده پاهاش بهم ساییده شده اینقدر قرمز شد
پسر کوچولوی من با اومدنت دنیای من معنا گرفت
نازلی جان مگه قطره هاشو نمیدادی حالا انشالله برنامه غذایی رو درست کن مشکل حل میشه البته شاید بچه های ما هم این مشکل رو داشته باشن .من که خودم کم خونی دارم همش ارز همین میترسم که مهرسا هم بگیره
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم
دوستان هر کی تو اینستا عضوه پیج مارو فالو کنه قراره به زودی (چند روز دیگه) مسابقه عکس نی نی بذاریم هر کی برنده شد جایزه بدیم جایزش: پک نمدی شامل : ریسه اسم نام کودک یه عروسک یه مگنت آدرس ما: namadu.nesa
استند اسم و عدد و اکسسوری کودک گیفت تولد با قیمت مناسب برای دیدن نمونه ها پیام دهید 0۹۱۸۳۷۹۰۱۳۴
سلام به همه ما برگشتیم رفتیم تو جلسه یه دکتر جدید از انگلیس بود اونم درموسکوپی کرد و گفت نود و نه درصد خاله و زیر هفت سال تا حالا ملانوم گزارش نشده اما به من توصیه کرد که میکاییل رو ببرم خونه و تا برج نه که نوبت بعدی هست کلی روش کار کنم تا نمونه برداری براش خیلی استرس زا نباشه و دفعه دیگه حتما نمونه برداری کنیم گفت یک درصد هم واسه ملانوم خیلیه و نمونه بهترین کاره گفت از بافت زیر ناخن یه مستطیل بر میدارن و ازمایش میکنن دیگه چاره ای نداریم
خدایا هیچوقت با بچه ها منو امتحان نکن
با رافاعل اونجا داغون شدم هایپر استار هم رفتیم و اونجا واسه رافاعل یه سهچرخه خریدیم ازش کنده نمیشه پیتزا هم خورد پیتزاش خیلی نرم و خوشمزه بود ولی من کلی عذاب وجدان داشتم شیر عسل هم دادم لپاش قرمز شد فک کنم به عسل حساسیت داره باید دوباره امتاحان کنم عاشق دایناسورهای اونجا شده بود و با کفشای جیغ جیغوش کلی اونجا تو هایپر راه رفت و سیبزمینی خورد به اون دوتا که خیلی خوش گذشت ولی من دلم همش اشوب بود و زیاد حال نداشتم
البته دیگه خونه از این برنامه ها نداریم جای همه اون فست فودا میشه میوه واسش خوب نیست من قطره اهن ایرانی و مولتی ویتامین میدم ولی هر روز و یه روز در میون هم عدس یا ماش یا لوبیا تو غداش هست