2777
2789
نیاوش

من نزدیک 80 بودم وقت نکردم اول وزن کم کنم بعدش حامله بشم . خودم خیلی ناراحتم . اما دکترم گفت بازم خیلی وزن اضافه نکردی هفته 28 که بودم 95 شده بودم احتمالا تا اخر بارداری به همون وزن که گفتم میرسم . با اینکه خیلی هم غذا نمی خورم بیشتر میوه میخورم .

منم دوست دارم سزارین کنم اخه با این وزنم که اصلا فکر نکنم بتونم طبیعی زایمان کنم بعدشم از طبیعی خیلی می ترسم . این دختر منم تازگیها بد جور وول میخوره به قول رفیق که گفته موج تولیدمیکنه اون طوریه

عسل بانووووووو

واسه چی برای پهلو عوض کردن بلند میشی؟

دکتر ازش پرسیدم گفت اشکال نداره همون طور که دراز کشیدی به پهلوی دیگه بچرخی فقط اهسته حکت کن . دلیل علمی واسه بلند شدن وجود نداره .
راستی مگه ما بارداریمون هم سن نبود من الان 31 هستم چرا جلو جلو میری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واسه حالت تهوع شاید الان فصل میوههای سرده واسه همین از سردی حالت تهوع میگیری اخه منم همین طور بودم بعئ ظهرا یکم چای نبات با زنجفیل خوردم بهتر شدم . امتحان کن

راستی

خانوما ی محترم خوردم خنکی رو شروع کردین یا هنوز زوده؟ واسه اینکه بچه زردی نگیره میگم؟
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم
راستی

منم میخوام بی حسی باشم . اخه شنیدم عوارض بیهوشی خیلی بیشتره . اخه دوستم توی بیمارستان ماما بود اون خیلی تشویقم کرد به اینکه بی حسی بهتره .و سفارش به اب خوردن زیاد و زود از جا بلند شدن کرد. اخه خودشم تقاضای سزارین کرده بود و با بی حسی بهتر بوده . میگفت اونایی که بچه اولشونه بهتره که تقضا بدن سوند بهشون نزنن چون چسبندگی و این چیزا ندارن هنوز .

البته من هنوز به دکترم واسه سزارین نگفتم واسه خودم دارم تصمیم گیری میکنم . تا میخوام 37 که تموم شد بگم درش بیارن چون خسته شدم دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا

امروز یکی بهم گفت که هفته های اخر بیضه ها توی کیسشون جا میگرن یه همچین چیزی واسه همین میگن پسر دیرتر به دنیا بیاد
مرسی s_h جون حتما زنجبیل و امتحان میکنم

من الان دقیقا 31 هفته و 6 روز هستم فردا میشه 32 هفته

من با این تکونای نی نی خیلی مشکل دارم. وقتی زیاد تکون میخوره میترسم و میگم چرا این بچه این قدر موج ایجاد میکنه. وقتی تکون نمیخوره میگم نکنه مشکلی داره خلاصه رسما دیونه شدم

ای عزیزم کلا هممون دیونه شدیم

منم همینم شوهرم میگه وقتی حرکت میکنه که به اداد و بیداد میذاری که درد میکنه وقتی ساکته اینقدر سیخ میزنی بهش که یه حرکتی از خودش در بیاره
خوب یکم بیشتر به خودت برس . حالا تا به دنیا بیاد کلی وقت هست واسه اینکه اضافه کنه

من که خیلی وقته نرفتم سنو اما فکر کنم بچم مثل خودم اضافه وزن داشته باشه
سلام
من آخرین باری که رفتم سونو 10 اردیبهشت بوده که 25 هفته و 4 روزم بود
اصلا از وزن و قد بچم خبر ندارم واسه 22 تیر نوبت سونو گرفتم که دکی بر اساس اون تاریخ زایمانم رو دیگه میزون بگه
من یکی میاد خونمون خیلی مشکل دارم نمیدونم چطور لباس بپوشم که راحت باشم
به خصوص برادرشوهر و پدر شوهر، یه شلوار بارداری قرمز گل گلی احمقانه خریدم که وقتی می پوشم خیلی خنده دار میشم
بیشتر از تاپ شلوار اگه بپوشم گرما زده میشم این سه هفته هم بگذره راحت بشم چقدر بارداری تو گرما وحشتناکه
CafeMom Tickers

پسر دلبندم سورنا 29 تیر 92 پاهای کوچولوش رو به زندگیمون گذاشت و خوشبختی رو به منو باباش هدیه کرد خدایا به خاطر همه چیز ممنون.
من هفته ٣٣-٣٤ وزن دخترم ٢٢٠٠ دکتر سونوگرافی گفت خوبه هنوز پیش دکی خودم نرفتم نمیدونم معمولا هفته ای چقد باید اضاف کرد البته من قند ناشتا هم دارم باید رعایت کنم :(
اگه دکترم موافق باشه بیحسی سزارین میکنم بیمارستان خاتم هم میرم
سلام مامانای مرداد
پسر منم مرداد بدنیا میاد ، اخراش یعنی از بیستم به بعد
یه مشکل دارم، هنوز هیچ اسمی واسه پسرم انتخاب نکردیم، هر اسمی می ذاریم به مشکل می خوره
می خواستم بذارم کارن ، اما پسر عمم بچه اش زودتر بدنیا میاد و اون میخواد بذاره کارن ، در ضمن کارن تو ایران پسره ، اما خارج از ایران دختره، منم احتمال رفتنم زیاده

می خوام بذارم هیوا؛ تو سایت ثبت احوال اسم پسر ثبت شده اما همه میگن اسم دختره

شوهرم کلا اسم خاصی پیشنهاد نمیده، اسامی دیگه رو هم نمی پسندم.

چیکار کنم؟ همینطوری موندم، اسم هیوا و کارن رو خیلی دوست دارم، به نظرتون بذارم؟

ترو خدا نظر بدید. حتی اگر نبودم، فردا برمی گردم دوباره همه نظرات رو می خونم.
سلام کارن جان
اسم اول از همه باید پرمعنا و بامحتوا و بعد اینکه باب میل پدر و مادر باشه
چون در زندگی بچه هیچکس اندازه پدر و مادر نیست که با بچه سر و کار داره و قراره صداش کنه
بعد اینکه هر کسی برای خودش معیارهایی داره باید اول ببینی چی برات در اولویت قرار داره
مثلا یک سری به ماه قمری که رمضان باشه یا شعبان توجه میکنن یک سری که مذهبی تر هستن براشون تولد و شهادت اماما از اهمیت بالایی برخورداره و اسم بچه رو بر این اساس میزارن.
بعضی ها هم یک اسمی رو انتخاب میکنن اما یهو ممکنه خواب ائمه ببینن و اسم بچه رو تغییر بدن.
مثلا خود من و شوهرم معیارمون برای انتخاب اسم، مهمتر از همه این بود که ایرانی باشه.
بعد نشستیم تمام اسمایی که دوست داشتیم رو لیست کردیم کنار هم گذاشتیم و در موردش حرف زدیم.
اینکه کدوم با معنی تر، جدیدتر و کمتر و خاص تره، و کدوم به فامیلی بچمون بیشتر از همه میخوره.
با در نظر گرفتن این موارد که مد نظرمون بود تونستیم اسمی که از نظرمون مناسب بود رو برای پسرمون انتخاب کنیم و الان دو ماهه اسمش رو گذاشتیم سورنا و به همه هم اعلام کردیم.
اول ببین معیارت برای انتخاب اسم چیه بعد دنبالش بگرد چیزی که زیاده اسم فقط باید بتونی اونی که باب میل و فکر و سلیقه ات هست رو انتخاب کنی.
CafeMom Tickers

پسر دلبندم سورنا 29 تیر 92 پاهای کوچولوش رو به زندگیمون گذاشت و خوشبختی رو به منو باباش هدیه کرد خدایا به خاطر همه چیز ممنون.
کارن

من اول فکر میکردم بچم پسر باشه واسش دو تا اسم انتخاب کرده بودم یکی ذکا به معنی خورشید یکی هم رادین

خیلی این دو تا اسم رو دوست دارم تا قبل سنو بچم رو با این اسم ذکا صدا میکردم
2810