2777
2789
عنوان

** سوالات و تبادل نظر مادرهای بهار 90 **

| مشاهده متن کامل بحث + 209452 بازدید | 4489 پست
مامانا مهدیار خیلی حالش بده........به خاطر دندونش دو شبانه روزه همش جیغ میکشه و گریه میکنه.......امروز دیگه شیرم نمیتونه بخوره........همش آب دهنش میپره تو گلوش و خیلی کم اشتها شده........پسر لاغرک من نصف شده
چی کار کنم؟ چه کمکی میتونم بهش بکنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخی بمیرم برای مهدیار نانازی - مهسا جون اون اوایل قبل از اینکه دندونهای آراد بیرون بزنه چون از بچه ها شنیده بودم که بچه ها بیقراری میکنن از دکتر پرسیده بودم که چکار کنم دکتر گفت اگر خیلی بیقراری کرد شب برای اینکه راحت تر بخوابه بهش استامینوفن بده ، البته خداروشکر آراد بیقراری نکرد .
اگر هم از این مسواک انگشتی ها داری یکم لثه اش رو براش ماساژ بده شاید یکم آروم بشه
الهی بگردم ، نازی مهدیار کوشولو
دانی که زآدمی چه ماند پسِ مرگ ، عشق است و محبت است و باقی همه هیچ
مامانا بچه های شما الان روزی چند سی سی شیر میخورن ؟
من از هر کی پرسیدم بین 600 تا 800 تا میخورده اما آنیتای من خیلی کمتر میخوره .... غذاش هم زیاد نیست که بگیم به خاطر اونه
میدونین نی نی هاتون چقدر شیر میخورن ؟
اصلا تا چقدر طبیعیه ؟

ممممممممنون
ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم
سلام مامانای گل خوبید

ما این هفته تو شهرک غرب شوی لباس و جوراب شلواری های خیلی خوشگل مارکدار برای نی نی ها از سیسمونی تا 10 سال با قیمت های باورنکردنی داریم

و همچنین شوی لباس زیر برای مامانا

میخواهیم بترکونیم

تشریف بیارید

4و5 شنبه از ساعت 11.5 تا 8.5 شب

ادرس شهرک غرب خ علامه جنوبی خ 34 شرقی پ 13 واحد 1

09381554314

09390386090

مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
مامان سامیار بخاطر قطره آهن دندون نی نی ها سیاه میشه - هم میتونی بعد از دادن قطره آهن با دستمال روی دندونهاش رو پاک کنی و یا با این مسواک های انگشتی آهسته بکشی رو دندونهاش - ناراحت نباش پاک میشه
دانی که زآدمی چه ماند پسِ مرگ ، عشق است و محبت است و باقی همه هیچ
مرسی مامانا

خبر بدید به نون دون مهدیار در آورده دندوننننن..............بالاخره بعد از چند روز بی قراری و درد و بی اشتهایی پریروز دندون های آقا پسرکمون خود نمایی کرد........هورااااااااااا