2777
2789
عنوان

** سوالات و تبادل نظر مادرهای بهار 90 **

| مشاهده متن کامل بحث + 209452 بازدید | 4489 پست
وای بچه ها من هیچوقت با نیکا مشکل نداشتم ولی الان مدتی میشه که با خوابش مشکل پیدا کردم...خیلی ناراحتم

شبا دو سه بار بیدار میشه تو خواب همون لحظه که بیدار میشه یهو به حالت نشسته تو تختش میشینه و گریه میکنه :(

منم باید سریع از تخت بیارمش بیرون و پستونک بزارم دهنش تا بخوابه دوباره وگرنه از خواب خبری نیست:(

یعنی چه مشکلی میتونه باشه؟....چرا اینحوری شده؟

البته از ساعت نه تا یک رو مدارم میخوابه...از یک به بعز که وقت خوابه منه بیچاره است این برنامه رو داریم ما :(

ممکنه علتش دندون باشه؟...بی خوابی خیلی اذیتم کرده...شماها میگفتین من درک نمیکردم :(

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریناز شایلین هم قبلا خیلی خوب میخوابید ولی الان چند شبه همین جوری شده شب ها گاهی تا 2 هم بیداره در طول روز هم خیلی کم میخابه قتی هم خوابش میبره همش توی خواب نق میزنه منم نمیدونم مال چیه اصلا تا حالا سابقه نداشته
محمد امین هم اوایل شبا خیلی خوب بود
شاید دو بار بیشتر برا شیر بیدار نمیشد
ولی الان چند وقته همش تو خواب ناآرومه
اصلا انگار خواب نیست !
همش هم می خواد شیر بخوره تا خوابش ببره
از پریشب جاش رو جدا کردم
شب اول خودم پایین تختش خوابیدم که اصلا تا صبح چشمام گرم نشد
دیشب هم تو اتاق خودم خوابیدم و از ترس اینکه بیدار شه و صداش رو نشنوم باز تا صبح بیدار بودم !!
دیشب هم دو بار برا شیر بیدار شد 3 و 5:30
که 5:30 دیگه آوردمش پیش خودم
احساس می کنم اینجوری براش بهتره و راحت تر می خوابه
فعلا می خوام شبا تا 5-6 صبح تو اتاق خودش بخوابونم
چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....
ولی حال دیشب خودم قابل توصیف نیست
بعد از 8 ماه که هر شب پیشم می خوابید دیشب جاش خیلییییییی خالییییییییییی بود
می خواستم نصفه شبی بشینم زار بزنم
جدا کردن بچه برا خودمون هم سخته چه برسه به بچه ها
به نظرم اگه زودتر جدا شن هنوز این مساله رو خیلی درک نمی کنن و کمتر اذیت میشن

مریناز نیکا چجوری 9 شب می خوابه ؟ صبحا کی بیدار میشه ؟
منکه حریف این وروجک نشدم !
خیلی دوست دارم شبا زود بخوابه و صبحا زود بیدار شه
ولی متاسفانه زندگی خودمون هم جوریه که شبا حداقل تا 12-1 بیداریم و اونم نهایتا خیلی زود بخوابه 11-12 هست

چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....
منم ایشالا از ایران که برگردم بعد از عید نیکا رو میبرم تو اتاق خودش :( ...ولی درست میگی رها خیلییییییی دلگیره ...من شدیدا به بودن نیکا عادت کردم....من بیشتر از نیکا داغون میشم.

مونا نیکا روی تخت خودش میخوابه ولی توی اتاق ما...تختش هم از تخت ما فاصله داره ولی خب باید یاد بگیرن مستقل و تنها بخوابن :(

گاهی میگم ایکاش خونمون فقط یه اتاق داشت که مجبور بودم نیکا رو پیش خودم نگه دارم :(

اینم از اون ماجراهای ناراحت کننده است واسه من که کاش زود تر جل شه...بد جوری بهش عادت کردم.