2777
2789
عنوان

** سوالات و تبادل نظر مادرهای بهار 90 **

| مشاهده متن کامل بحث + 209452 بازدید | 4489 پست
رها جون همه چیز رو میشه به این کوچولو ها یاد داد...من و همسرم هم معمولا ساعت 12 میخوابیم ولی از همون اول به نیکا یاد دادم که زود بخوابه.

نگو نمیشه...صد در صد میتونی عارتش بدی...از هر نظر به نفعشونه...واسه خوابیدنش یه مراسمس رو هر شب و هر شب تکرار کن سر ساعت و به موقع...میفهمه که زمان خواب رسیده و کم کم ساعت بدنش تنظیم میشه.

از نظر هوشی هم به نفعشونه که زود بخوابن و زود بیدار شن.

خودتون هم از زمانی که اون میخوابه یه اصولی رو رعایت کنید تا مدتی...مثلا تلفن و موبایل رو سایلنت کنید ...صدای تلویزیون رو کمتر کنید و ...

نیکا 8:30 که شد خمیازه هاش شروغ میشه تا 9 که بخوابه ...صبح هم 7 بیدار میشه که من ارزووووو میکنم ایکاش یکم دیگه میخوابید :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیشب محمد امین ساعت 9 خوابید!!
ما ام خوشحال !! همه ی برقا رو خاموش کردیم و سینما راه انداختیم و بعد مدتها یک فیلم رو از اول تا آخر دیدیم !!
البته وسطش یکی دو بار برا شیر بیدار شد
خوابیدنش هم برا این شد که بعد از ظهر مهمون داشتیم و نخوابید و 9 که شد گیج خواب بود و خوابید

ولی مشکل اینجاس که ما معمولا دو سه شب در هفته یا بیشتر بیرونیم و برا همین نمیشه عادتش بدم به زود خوابیدن

و گرنه از تی وی شنیدم که هورمون رشد از ساعت 8 شب تا 12 شب بیشتر تو بدن ترشح میشه و اگه بچه اون موقع خواب باشه میزانش بیشتر میشه و خیلی خوبه

چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....
سلام.ماهان من تازه رفته توو 11 ماه ولی هنوز راه نمی ره.فقط سینه خیز میره.حالت 4دست وپا می گیره ولی نمی تونه حرکت کنه.بردمش پیشه دکترش می گه عجله نکنید ولی اگه می خوایین زود راه بیفته فلان شربت وفلان امپول و بدیدو بزنید که من ترسیدم عوارض داشته باشه بعدها براش مشکل ایجاد شه برای همین انجام ندادم.چیکار کنم بنظرتون؟راستی وزن نی نی توو این سن چقدر باید باشه؟اگه بخوام تپل تر شه چی بهش بدم؟
خدایا در شب فقرم بسوزان ولی محتاج نامردان نگردان
نادیا عجله نکن دیر نمیشه بعضی بچه ها اصلا 4 دست و پا نمیرن دیرتز هم راه میفتن یکی از فامیلای مت بچه ش یکسال و نیمگی راه افتاد قبلش هم 4 دست و پا نمیرفت دکتر هم گفته بود اشکال نداره. باهاش تمرین کن اما نگران نباش دیر و زود داره سوخت و سوز نداره!
چه جوری سه نفری رو تخت میخوابید؟؟؟؟؟؟

مواظب باشید توروخدا الان دیگه نی نیا غلت میخورن و تو خواب ول میخورن...رها که از رو بالشم راحت رد میشه.....
ما رو زمین میخوابیم از پنج ماهگی رها.....
منم فعلا قصد ندارم جاشو جدا کنم...من بیشتر از رها بهش وابستم و دلم نمیاد حالا حالاها....