2777
2789
عنوان

ی آقاهه بود تو نی نی سایت که...

| مشاهده متن کامل بحث + 4647 بازدید | 174 پست

من یه گوشی تاچ سامسونگ  دارم،اصلا روشن نمیشه،،،بعد یه نفر هس میگه بدش به من درستش کنم براخودم،میخام بهش بدم اما دوسندارم عکسایی که توش بوده رو ببینه،،،اگه بره درستش کنه عکساشم بر میگرده ؟یااینکه بره ریکاوریش کنه عکسایی که با گوشیه گرفتم بر میگرده ؟

من یه گوشی تاچ سامسونگ  دارم،اصلا روشن نمیشه،،،بعد یه نفر هس میگه بدش به من درستش کنم براخودم،م ...

سلام

اگر عکسها تو گوشیتون هست و پاک نکردید و گوشیتون الگو یا قفل نداره که خوب مسلما قابل دسترسیه

اما اگر الگو داشته باشه

برای اینکه الگو باز بشه و از بین بره باید حتما گوشی فلش یا هارد ریست بشه که خود این کار تمام اطلاعاتتون رو پاک میکنه و جای نگرانی نیست.

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اگر عکسها تو گوشیتون هست و پاک نکردید و گوشیتون الگو یا قفل نداره که خوب مسلما قابل دسترسیه ا ...

سلام،،،از تو گالری گوشی پاکشون کردم،ایا جای دیگه هم بودن که من ندونم؟مثلا حافظه پنهانی چیزی ،

بعدش اینکه با ریکاوری بر میگردن ؟

فلش کردن همون ریست کردنه ؟

سلام،،،از تو گالری گوشی پاکشون کردم،ایا جای دیگه هم بودن که من ندونم؟مثلا حافظه پنهانی چیزی ، بعدش ...

نه آبجی

هر چی هست همون گالریه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

سلام ببخشید یه سوال داشتم من میخواستم گوشی بخرم گوشی فروشه گفت بین سامسونگ a30 و گوشی هوآوی نوا3آی،هوآوی بردار به نظر شما کار درستی کردم؟

♥️تو بی نظیری بهتر ازتو خدا نیافریده♥️
ببخشید a50

قطعا a50 خیلی بهتره

هم روی کاغذ

هم به روز بودن

هم قیمت

هم باطری بهتره

انقدر گوشی خراب تو کشو داداشم هست که خدا میدونه 🤣🤣

سلام

جدی؟؟

آخ من فداش بشم
من عاشق داداشتون شدم  

جواب منوندادین آقای men,گوشیمas us Lazarus 2هست

سلام

ببخشید لابد ندیدم

سوالتون رو مجدد میگید لطفا