2777
2789
عنوان

بچه ها برای بلوغ زود رس دختران

| مشاهده متن کامل بحث + 17734 بازدید | 454 پست
سلام عزیزم... میشه بگی الان قد دخترت چه قدره؟  چون من هم دخترم متولد مرداد ۸۸ علائم بلوغ رو دا ...

قدش الان 140 وزنشهم 34

اگه علامت بلوع تازه پیدا کرده خیلی طبیعیه نگران نباش من دخترم از 7 سالو خرده ای بود که علائمش و شروع کرد

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلا.میشه‌بدونم‌‌درمان‌دخترتون‌به‌کجا‌رسیده.ازدکتر‌هاشمی‌پور‌راضی‌بودید؟

هفته ی پیش امپول و قطع کرد  گفت برای رشد هیچ تاثیری نداره شوهرمم گفت پس اصلا دیگه بهش نزن 

دکتر گفته ادامه بدید دراینده کیست واینا میگیره ما هم دیگه هیچی استفاده نمیکنیم والا هیچ تاثیری روی قدش که نداشت😓

هفته ی پیش امپول و قطع کرد  گفت برای رشد هیچ تاثیری نداره شوهرمم گفت پس اصلا دیگه بهش نزن  ...

آمپول‌تاخیر‌پریودی‌هم‌داشتند‌دخترتون؟منم‌میخوام‌ببرم‌دخترمو‌پیش‌هاشمی‌پور‌.شما‌راضی‌بودین؟‌‌

آمپول‌تاخیر‌پریودی‌هم‌داشتند‌دخترتون؟منم‌میخوام‌ببرم‌دخترمو‌پیش‌هاشمی‌پور‌.شما‌راضی‌بودین؟‌‌

بله دیگه فقط امپول تاخیر پریود استفاده کردم. قیمت ازادش دونه ای ۶۵۰هزار تومنه با بیمه ما ۱۷۰اینا میخریدیم ولی دیگه تو بازار دیگه گیر نمیاد بله هاسمی پور بردم  یعنی بهترین دکتره شهر هست به شدت سرش شلوغه و ۴ماه یه بار نوبت میتونین بگیرین

راستش نتیجه خاصی که نگرفتم. ولی خب دیگه یعنی بهترینه 

بله دیگه فقط امپول تاخیر پریود استفاده کردم. قیمت ازادش دونه ای ۶۵۰هزار تومنه با بیمه ما ۱۷۰اینا میخ ...

عزیزم منم‌دخترمو‌بردم‌پیشش‌.معرفی‌نامه‌گرفتم‌از‌دکتر‌دیگه‌‌زود‌نوبت‌داد‌بهم.گفت‌‌اگه‌خواستی‌میتونم‌براش‌شروع‌کنم‌الان‌‌یا‌میتونی‌اولین‌روز‌پریودش.تصمیم‌با‌خودمونه‌‌.نمیدونم‌.میگم‌‌این‌آمپول‌برای‌آینده‌مشکلی‌نداره؟بچه‌دارشدن‌این‌چیزا؟‌‌دکتر‌الهام‌هاشمی‌هم‌من‌رفتم‌همین‌حرفو‌بهم‌گفت.

@اردیبهشتها    

به من گفت مشکلی نداره 

ولی این پفعه شوهرم دخترم برد پیش گفته بود نزن فایده نداره برا اینده ش کیست واینا ممکنه براش بوجود بیاد. قطعی نمیدونم

به من گفت مشکلی نداره  ولی این پفعه شوهرم دخترم برد پیش گفته بود نزن فایده نداره برا اینده ش ک ...

سلام عزیزم خواستم بدونم قد دخترتون چی شد؟بعد از پریودی هم رشد کرد؟چند سالگی پریود شد؟

میدونین میترسم  صرر داشته باشه بعدا برا بچه دارشدنش مشکل بوجود بیاد   از این ور میگم ...

سلام بانو 

واسه دخترتون چیکار کردین؟

دختر من ۹سال و ۸ماهشه، سن استخوانیش۱۲سال.

چن روز پیش پریود شده