2777
2789
عنوان

می خوام جدا بشم و بجه هام پیش پدرشون بمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 12094 بازدید | 124 پست
نمی دونم چرا وقتی یه بلایی سر ما خانم ها میاد یا با مشکلی مواجه میشیم خودمون رو مجازات میکنیم نه اینکه قضیه رو حل کنیم.شاید من زیاد با تجربه نباشم ولی خیلی ها پیشنهادهای خوبی دادن اینکه شما صحنه زندگی رو ترک کنید مشکلی رو حل نمیکنه شما با یک مشاور با تجربه مشورت کنید نه از این مشاور های تازه کار به هر حال دوتا بچه گناه دارن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سها جون واقعا از حرفات گریم گرفت.بعضی از این مردا واقغا پستن.خدا ازشون نگذره.به نظر من از بچه هات نگذر.نمیتونی دوریشونو تحمل کنی عزیزم.هم خودت تنها میشی هم اون طفلیا آواره میشن.خیلی سخته خیلی خیلی.به نظر منم با یه وکیل و یه مشاور در ارتباط باش.حواستو جمع کن بیگدار به آب نزنی که بعدن پشیمون شی.توکلت به خدا باشه.چی بگم.ما زنا از ازل زجر دیده بودیم.مثل اینکه غم ما انتها نداره.
امروز، اولین روز بقیه عمر شماست!
نمیدونم چی بگم...
فقط از خدا میخوام بهت صبرو آرامش بده تا بتونی بهتر تصمیم بگیری.
امیدوارم خدا اینجور زنارو به زمین گرم بزنه که اینطوری زندگی دیگرانو داغون میکنن.
به نظر منم برای زندگیت بجنگ. میدون رو خالی نکن
بچه هات حیفن گناهدارن
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
عزیزم به نظر من باید توی این مدت غیر مستقیم باهاش صحبت میکردی مثلا از کسهای دیگه میگفتی که اینکارو کردن و زندگیشون نابود شده .........یا اینکه تو اگه جای اونها بوی اون حیونو از زندگیت پرتش میکردی بیرون که هم به خودش و مهمتر به بچه هاش داره خیانت میکنه .........یا اینکه بهش میگفتی چه فرقی بین زن و مرد هست اگه مرد میتونه اینکارو بکنه زنم باید بتونه بهر حال اونم نیاز روحی داره که باید تامین بشه و غیر مستقیم تهدید به تلافیش میکردی که البته راه اول بهتره ...........تا حالا اینهارو بهش گفتی ؟؟؟؟؟؟خانواده خودش چطورن ؟؟؟؟میدونند ؟؟؟البته به نظر منم بچه هارو بزار پیش خودش درسته خیلی سخته ولی بزار اذیت بشه بهرحال بچه مادر میخواد نه نامادری......بچه هات چند وقتشونه ..........؟؟؟؟
ولی با نظر بچه ها موافقم .......بچنگ و اگه پیروز نشدی برو .....من یکی رو میشناسم که شوهرش با یه زنه دیگه ارتباط داشت ....بعد فمید دوستم و به مادر شوهرش اینها گفت و خلاصه جنجال به پا کرد رفت زنه رو پیدا کرد خلاصه بساطی درست کرد براشون ......اخر سر هم شوهرش از ترسش زنرو ول کرد .......تو هم خیلی داری مظلومانه برخورد میکنی ...........به نظرم مشاورتو عوض کن حتما ............یعنی چی که سکوت کنو محبتتو بیشتر کن که اقا فکر کنه بهبه زنها چه خرنو بره دنبال یکی دیگه .....اتفاقا این رفتارها اونهارو بیشتر به سمت زنهای دیگه میکشونه چون فکر میکنن خیلی خوش میگذره عزیزم روزگارشو سیاه کن ...................اونیکه باید بره اون زنه نه تو .............
خیلی متاسف شدم برات. تف به قانون این مملکت که زن ها رو توی همچین شرایط سختی قرار می ده...
عزیزم من فکر می کنم طلاق چاره کار تو نیست چون اگه طلاق هم بگیری زندگی بهتری در انتظارت نیست و غصه بچه هات هم به مشکلاتت اضافه می شه.
ضمن اینکه شوهرت دست روی دست نمی زاره و فوری یک زن دیگه می گیره و بچه هات می افتن زیر دست زن بابا، معلوم نیست چه بلایی به سرشون بیاد. اینجوری حداقل خودت بالای سرشون هستی و خیالت از بابت بچه ها راحته. اصلاً فکر کن شوهرت مرده و مردی توی زندگیت نیست.
باید برای آیندت برنامه ریزی کنی و هر طور شده منبع درآمد و پس اندازی برای خودت دست و پا کنی. مطمئن باش یه روزی به دردت میخوره.
من هم خانمی رو می شناسم که شرایط تو رو داره. نه کس و کاری داره، نه پولی، هیچی! تازه شوهرش خسیس و بداخلاق هم هست یک ریال خرج زنش نمی کنه. همه رو پای زن های صیغه ای به باد می ده. آخه آقا مذهبی هم تشریف دارن و صیغه نخونده دست به هیچ زنی نمی زنن که مبادا اون دنیا بخوان جواب پس بدن!! طفلی خانمش می گه تنها انگیزه و دلیلم برای ادامه زندگی بچه هام هستن، بدون اونا می میرم...
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز
سها گریههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
ای خدا
عزیزم مطمئن باش خدایه درو ببنده یه در بهترو به روت وا میکنه
من که گریم گرفت
اخه تو این دنیا تنها چیزی که تو مخم نمیگنجه خیانته
خودمم کلی شکاکم به شوهرم از بس اینجور چیزارو میبینم
خوشبحال صبرت
من جات بودم تاالان یه بلایی سر شوهرم میاوردم مخصوصا وقتی بعد اون ماجرا میره حموم
گریههههههههههههه
عزیزم ناراحت نشیا ولی بچه ها رو بنداز سرش مهریتم اجرابذار بذار بیفته زندان خائن پررو
دنیا دو روزه بیاین همدیگرو بر همیشه دوست داشته باشیم
بهتره پیش مشاور بری چون اینجا هرکی یه نظری میده
من خودم شخصا ولش میکردم مهریمم اجرامیذاشتم بچه ها هم مینداختم سرش کلی میچزوندمش
هرکاری بکن تا بچزونیش
الهی اون زنه سقط شه دوست دارم یه چک بخوابونم تو گوشش
بخدامن بودم به برادرام میگفتم تو خیابون جای خلوت زنرو تاجایی که میخوره بزنن
دنیا دو روزه بیاین همدیگرو بر همیشه دوست داشته باشیم
دیبا جون قبلا در مورد این مسایل بهش گفتم ولی فایده ای نداره.........خانواده خودش چیزی نمی دونن و پسرشون رو خیلی خوب می دونن.نمی دونن چه هرزه ایه...........

بچه هام 5 ساله و 2 ساله ان.متاسفانه آدرس زنه رو ندارم.هر چند این زنا اینقدر وقیحن که حرف زدن باهاشون فقط روح آدم رو بیشتر آزرده می کنه.
هیچ آسانسوری برای رسیدن به موفقیت ساخته نشده ، پله ها را یکی یکی باید بروید.
آخه دوستان عزیز من دیگه چطوری بجنگم؟2 سال بس نیست؟غیر محبت کردن و.........چه کار دیگه ای می تونم بکنم؟

من فکر می کنم اون زنه رو خیلی دوست داره.من چطوری زندگیم رو از دستش نجات بدم؟؟

یا چطوری می تونم این مسایل رو ببینم و خرد نشم؟زندگیمو بکنم و آرامش داشته باشم؟کاش می تونستم.خیلی سعی کردم بهش فکر نکنم و به قولی بپذیرمش ولی چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نتونستم........

هر چی فکر می کنم نتیجه ای نداره.
هیچ آسانسوری برای رسیدن به موفقیت ساخته نشده ، پله ها را یکی یکی باید بروید.
2810