2777
2789
عنوان

می خوام جدا بشم و بجه هام پیش پدرشون بمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 12094 بازدید | 124 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرشته راست میگه من نظرمو گفتم به رو نیار ولی مهرتو بزار اجرا
مزون مانتو با قیمت های باور نکردنی آدرس : اهواز اتوبان پل پنجم خیابان نظری پور ( نظامی ) کوچه افشین پلاک 63 منزل گندمی 09306168406 09169008406
اگه واقعا مردی که فرزندی داره و این کارو کرده نباید کاری کرد که فرزندان به این مرد واگذار بشه چون امکان وجود نا مادری برای بچه ها زیاد میشه و واقعا کدام مادر دلش میاد که بچه هاشو یه زنی با هیچ محبت و مهر مادری بزرگ کنه
قرآن تنها مجموعه قوانین نیست . محتویات قرآن صرفاً یک سلسله مقررات و قوانین خشک بدون تفسیر نیست . در قرآن هم قانون است و هم تاریخ و هم موعظه و هم تفسیر خلقت و هم هزاران مطلب دیگر .

از جمله مسائلی که در قرآن کریم تفسیر شده موضوع خلقت زن و مرد است . قرآن در این زمینه سکوت نکرده و به یاوه گویان مجال نداده است که از پیش خود برای مقررات مربوط به زن و مرد فلسفه بتراشند و مبنای این مقررات را نظر تحقیرآمیز اسلام نسبت به زن معرفی کنند . اسلام ، پیشاپیش نظر خود را درباره زن بیان کرده است .

قرآن با کمال صراحت در آیات متعددی می فرماید که زنان را از جنس مردان و ازسرشتی نظیر سرشت مردان آفریده ایم. قرآن درباره آدم اول می گوید : (( همه شما را از یک پدر آفریدیم و جفت آن پدر را از جنس خود او قرار دادیم )) ( سوره نساء آیه 1) ودرباره همه آدمیان می گوید (( خداوند از جنس خود شما برای شما همسر آفرید )) ( سوره نساء و سوره نحل و سوره روم ) .

در قرآن از آنچه در بعضی از کتب مذهبی هست که زن از مایه ای پست از مایه مرد آفریده شده ویا اینکه به زن جنبه طفیلی و چپی داده اند و گفته اند که همسر آدم اول از عنصری از اعضای طرف چپ او آفریده شده ، اثر و خبری نیست . علیهذا در اسلام نظریه تحقیرآمیزی نسبت به زن از لحاظ سرشت و طینت وجود ندارد.
مشاهده و تجربه این معنا را ثابت کرده که مرد و زن دو فرد ، از یک نوع و از یک جوهرند، جوهری که نامش انسان است ، چون تمامی آثاری که از انسانیت در صنف مرد مشاهده شده ، در صنف زن نیز مشاهده شده است ، ( اگر در مرد فضائلی از قبیل سخاوت ، شجاعت ، علم، خویشتن داری و امثال آن دیده شده در صنف زن نیز دیده شده است ) آنهم بدون هیچ تفاوت ، بطور مسلم ظهور آثارنوع، دلیل بر تحقق خود نوع است ، پس صنف زن نیز انسان است ، بله این دو صنف در بعضی از آثار مشترکه ( نه آثار مختصه از قبیل حامله شدن و امثال آن ) از نظر شدت و ضعف اختلاف دارند ولی صرف شدت و ضعف در بعضی از صفات انسانیت ، باعث آن نمی شود که بگوئیم نوعیت در صنف ضعیف باطل شده و او دیگر انسان نیست .
مامانهای گل از نظراتتون خیلی ممنونم.

لطفا این بحث های آخری رو کنار بگزارید.چون فکر می کنم اینطوری این تاپیک حذف بشه.نظر همه محترم.

جواب سوالاتتون رو الان میدم.من به روی شوهرم نیاوردم چون اولا مشاور گفت درست نیست و وقیح تر میشه.ثانیا اینکه اینقدر پررو و وقیحه که مطمئنم اگه بهش بگم تا میتونه منکر میشه و اگه جایی برای انکار باقی نمونه حتما میگه آره .همینه که هست.حق شرعی و قانونیمه.

مشاور می گفت باید در یه دوره طولانی حداقل 1 ساله بهش فقط محبت کنی.جذبش کنی .کم کم این کاراش کمتر میشه.هر چند ممکنه هیچ وقت به طور کامل برطرف نشه!!!!!!!!

رفتار شوهرم باهام تازگیها کمی بهتر شده. چون من برای جذب کردنش و اینکه شاید دست از کارش برداره بهش محبت می کنم و او هم که به زن بازی مشغوله ولی زندگی اینطوری ریشه نداره.او راضیه ولی من حالم از زندگیم به هم می خوره.من که احساس می کنم اون زنیکه رو خیلی دوست داره چون هر فرصتی داشته باشه جور می کنه بره پیشش.

2 ساله به خاطر بچه هام دارم تحمل می کنم ولی نمی دونید چقدر داغون شدم.اعصابم چقدر ضعیف شده.نمی دونید چقدر سخته.ببخشید که اینو می گم ولی نمی دونید وقتی از پیش زنه میاد و حمام میره چه حالی پیدا می کنم.و می دونم با دیدن این چیزا روز به روز اوضاعم بدتر میشه.اگه میدونستم دست برمی داره هر چقدر لازم بود صبر می کردم ولی وقتی می بینم اینا سه چهار ساله باهم هستن.حالا یه دفعه چه معجزه ای می خواد پیش بیاد که شوهرم دست برداره.به نظرم عادت کرده.

متاسفانه همونطور که گفتین وقتی اینقدر داغونم نمی تونم بچه هام رو با ارامش بزرگ کنم.

در مورد مهریه هم باید بگم مهرم 500 سکه است .ولی چه فایده.وقتی مرد نداره اینقدر بده یا اصلا نمی خواد بده قسط بندی می کنن.برای یکی از آشناهامون500 تا سکه رو 2 ماهی 1 سکه قسط بندی کردن.یعنی اصلا روش نمیشه حساب کرد.

من اگه شاغل بودم یا شرایط مالی بهتری داشتم خلی زودتر دست بچه هام رو می گرفتم و می رفتم .ولی چه کنم با این اوضاع خراب.با این اوضاع اقتصادی و گرانی نمی تونم از عهده 2 تا بچه بر بیام.اینه که ناچهر شدم به جدایی فکر کنم و اینکه بچه های عزیزم پیش بابای نامردشون بمونن. حتی از نوشتن این جمله ها هم گریم می گیره.ولی چه کنم؟

خانوادم میدونن و میگن خودت باید تصمیم بگیری.اونا هم نظرشون جداییه و اینکه بچه ها پیش باباشون بمونن.حتی به بار هم نگفتن تو جدا شو .از خودت و بچه هات حمایت می کنیم.منم نمی تونم ازشون انتظاری داشته باشم.

در مورد کار هم خیلی سعی کردم ولی خودتون از شرایط بازار کار خبر دارید.گفتم برم آرایشگری یاد بگیرم که اونم نه خودم خیلی علافه دارم .نه اطرافیانم برا من که تحصیلکرده ممتاز دانشگاه بودم این کار رو مناسب میدونن.

آخه با منشی گری و حقوق اون فکر نمی کنم بشه زندگی خودم و 2 تا بچه رو بچرخونم.بدون خونه.........

امیدوارم هیچ کس این شرایط رو تجربه نکنه........برام دعا کنید.
هیچ آسانسوری برای رسیدن به موفقیت ساخته نشده ، پله ها را یکی یکی باید بروید.
سها فکر میکنی بعد از طلاق زندگی بهتری خواهی داشت از نظرروانی؟
دوری از بچه هات؟
به این جنبش هم فکر کن و راههای دیگه ای رو به غیر از سکوت امتحان کن.........
اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!
سها جون اون نامرده تو بد تر باش .من اگه جای تو بودم اول میرفتم پیش وکیل.ببینت چه مدارکی لازم دارم برای طلاق و مهریه.اصلا به جدایی از بچه ها فکر نکن.اون مسول نتست نو که هستی!ببین مثلا شوهرت ماشین داره حساب بانکی داره؟همه رو کنترل کن و با هماهنگی وکیل در یک روز همه رو توقیف کن خودش میشه خرج یک سالت تا بهد کار پیدا کنی .حتی به بهانه های مختلف الان ازش پول بگیر مثلا دکتر زنانم گفته باید فلان امپول رو باید بزنم البته تحقدق کن که درزغت در نیاد.یا به بهانه های مختلف ازش امضا بگیر بعد با وکیلت جاشو پر کن.اگه برای جهیزت امضا نداری برو دنبال فاکتور به اسم خودت. خیلی کارا میشه کرد باید مشورت کنی
2810